Van olyan ország amelyik nem NATO tag és nem is EU tag mégis mindkettő amennyire csak tudja védelmezi mintha a tagja lenne? Vajon miért?
"atomháborúhoz puttyer egy töketlen bussi"
Nem töketlen, hanem nem olyan agyatlan, mint te. Gondolom neked csak annyi ész jutott, hogy kicseszésből a másik nyakába ugranál és öszefosnád magad és még örülnél us, hogy győztél.
Előszöris egyetértesz, és nem egyetértesssssssz.
Másodszor, sehol sem írtam, hogy egyetértenék. De ilyen pocsék helyesírással nem csodálom, hogy nem tudsz magyarul szöveget értelmezni.
Annyit írtam, hogy atomháboróba kezdeni nem tökösség, annyi esze neki is van, hogy nem kezd a szomszdban ilyenbe, hogy aztán a következő 100 évben európa és kb. harmad oroszország lakhatatlan legyen.
"magyarázni lehet , az írásodból kiderül hogy te egyetértesz az oroszok műveletével ."
Persze, egybites idiótáknak, akik szerint csak A és B létezik. Sohol nem írtam, hogy egyetértek.
Más kérdés, hogy ha nem állítom be a putyint teljesen elmeroggyantnak, az neked egyenlő azzal, hogy pártolom.
Ezekszerint te is ilyen egybites vagy?
(Egyébként ha lebecsülöd az ellemfelet, vesztettél. A buta emberek pont ezt csinálják putyinnal is)
Jogos, ... Ukrajna!
Én már sokszor leírtam, milyen alapon és jogon szállít fegyvereket az EU egy NEM NATO és EU országának???
Ez beavatkozás a háborúba... semmi más.
Ráadásul az 50 millárd eurót miért az EU adja, miért nem vesz fel hitelt Zelenszkij???
Ne erőlködj 16-os! Én is próbálkoztam már, esélytelen. Ha valakit nem tartasz elmeroggyant, ostoba büdös állatnak, hanem elismered az érdemeit és nem csak fekete-fehérben látsz, azt a színvakok úgysem látják és tuti, hogy rubellel vagy krumplival megvett moszkovita vagy.
Ezeknél az Emberek elképzelhetetlennek tartják, ha mind a két oldalt tudod kritizálni, de ugyanakkor mind a két oldalnak elismered az igazait. Ez nem létezik, ilyen nincs. Csak olyan van, hogy az egyik oldalnak nyelvfékig benyalsz, a másikat meg a sárba alázod. Ez akkor mókás amikor ugyanazért a tettért az egyik oldalt magasztalják, de a másiknak ezt már hibaként róják fel.
Nem tudom még, hogy hány ezer évnek kelljen eltelnie ahhoz, hogy az Emberek legalább 20%-a ne csőlátásos színvak legyen.
Ezért vannak a háborúk, mert a Nép nagy része manipulálható annyival, hogy Mi vagyunk a csudiszupik, az Ellenség meg a bolygó gennyes fekélye.
Egy bites gondolkozás ellen nincs esélyed érvelni. Lepereg minden.
Jogos! Az USA milyen jogon szólt bele az első vagy a második világháborúba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!