Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukránoknak miért akkora...

Az ukránoknak miért akkora baj, ha kezet fognak egy orosszal?

Figyelt kérdés

Szóval a 16 éves ukrán lányt piszkálják azért, mert egy sporteseményen kezet fogott orosz ellenfelével.

Hatalmas botrányt csináltak belőle.

[link]

jan. 24. 12:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%

Én egyetértek a kérdezővel, a sportoló semmiről nem tehet. Alapvető tisztelet, és a sportszerűséghez is hozzátartozik, hogy kezet fogsz az ellenfeleddel. Ha már egyszer kiállt ellene, akkor tartsa magát hozzá.

Sok olyat láttunk, hogy valaki elvből ki sem áll a mérkőzésre, ezt is meg lehet érteni, és elfogadni. De ha egyszer már játszik vele, akkor ahhoz a kézfogás is hozzátartozik.

jan. 24. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
42%

Egyik oldallal sem értek egyet!

Nem lehet minden nemzet minden lakóját egy kalap alá venni!!!

Azért mert v.hol egy magyar megöl egy más nemzetiségű embert, attól még én nem leszek olyan mint az a személy.

És nem tehet egy orosz teniszező arról, hogy Putyin mit művel...

Mint, ahogy én sem tehetek arról, hogy Orbán mit tesz!

jan. 24. 13:59
 13/13 hájaaa ***** válasza:
20%
Akkor leírom úgy, hogy te is megértsd! Trianon után, oda jönnek a románok jópofizni és elvárják h fogj velük kezet, miközben otthon az Erdélyi Magyarokat vegzálják...te kezet fognál e egy ilyen ország sport képviselőjével?! Ha igen, fel vet kérdéseket
jan. 24. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!