Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Őszintén szerinted világháború...

Őszintén szerinted világháború lesz?

Figyelt kérdés

Nemetek vissza akarjak hozni a kotelezo katonasagot, most jon ez az orbitalis nato hadgyakorlat, valami nato fejes is azt nyilatkozta hogy a polgari lakossagnak el kell fogadnia a haboru gondolatat stb stb..

Ha szerinted lesz miert ? Ha nem miert?

Hogy erhetne veget maskepp..

2024. jan. 21. 16:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
55 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, remélem nem.
2024. jan. 21. 16:54
 2/30 anonim ***** válasza:
64%
Hát tartok Putyintól az biztos, de csak nem.
2024. jan. 21. 16:56
 3/30 anonim ***** válasza:
73%
Tuti lesz, a kérdés mikor, egy év, 5 év, 100 év múlva, de mindig voltak, vannak, lesznek nagyratörő vezetők. Mikor és melyik fogja kirobbantani az kérdés. Mivel a történelem azt mutatja, háború nélkül nem tud az ember meglenni.
2024. jan. 21. 16:57
 4/30 anonim ***** válasza:
65%
Honnan tudjam, nem vagyok jós.
2024. jan. 21. 17:00
 5/30 anonim ***** válasza:
65%

Én szerintem már most is van. Jelenleg, ami Ukarjanában zajlik, már ott is annyi állam van jelen, fegyverileg, meg kiképzésileg, hogy lehet hibrid világháborúnak nevezni, attól, meg a jóIsten mentsen meg minket, hogy Kina, meg a ruszki összefogjon akár Iránnal és Észak-Kóreával.

Rohadt kényelmetlenül érzem magam már egy ideje. Jó lenne, ha befejeznék ezt a folyamatos feszkót.

2024. jan. 21. 17:01
 6/30 anonim ***** válasza:
56%
Miért lenne? Nem lesz!
2024. jan. 21. 17:03
 7/30 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem Trump nyer Amerikában, akkor világháború lesz. Megint az ostoba amerikaiakon múlik minden...
2024. jan. 21. 17:05
 8/30 anonim ***** válasza:
57%
Valami készülődik, sajnos. A világ újra felosztása, vagyon szerzés (na nem nekünk), politikai viszonyok újra rendezése, népesség irtás. Nézzetek összeesküvés elméleteket a youtubeon, van egy csomó dent, és teljesen logikusan látható benne visszavezetve, mi miért történt régen is, úgy, hogy ezeket már sok évvel előtte megtervezték.
2024. jan. 21. 17:43
 9/30 anonim ***** válasza:
80%
Mért, mondott valaki olyat hogy elmarad, vagy mi ez a kérdés?
2024. jan. 21. 18:29
 10/30 Fsms ***** válasza:
47%
Nem lesz. De Egyre több lokális konfliktus alakul ki a világon.
2024. jan. 21. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!