Melyik országnak van nagyobb nemzetközi presztízse?
Ezek közül Magyarország.
Amúgy meg Svájc.
A magam részéről Oroszoroszág fan klub vagyok azon a részen hogy az orosz az aki patent rendet tart a saját országában mindig
Bár most így a háború miatt mindneki az oroszokat szidja ugyanakkor nme tisztázott, hogy az miért robbant ki (én úgy tudom a Krím félszigeten lévő oroszokat kényszeríteni akarták az ukránok az EU-ba való csatlakozásba amibe azok meg nem akartak belemenni még 2014 környékén és így robbant ki a háború majd az USA is beleszólt Putyin meg beindította 2 éve az ukrán offenzívát)
Sajnos Németország vagy a skandináv országok emberanyagilag nagyon renben lennének de úgy tűnik a politika amit csinálnak teljesen öngyilkos és kapitalista kizsákmányoló és fasiszta, lényegében jó a közbiztonság odakinn de túl nagy teret kap a mindenféle külföldi maffia
Ugyanez igaz az USA-ra is: sokan amerika mániások rengetegen mennének ki ugyanakkor egy anarchista országnak gondolom ami egyszerre anarchista és rendőrállam is egyben, az embert kifacsaró eltaposó kapitalizmus bölcsője,és nyiltan Izrael pártiak is erős a cionista beállítottság is meg sok a néger is és maximálisan erőszak és maffia támogató ország
Szóval ezek aztán úgy vannnak vele legyen minden és mindenki egy rakáson, hát ez nem így működik
Erősen szintén fasiszta beállítottságú országnak gondolom az USA-t is
Észak kórea és belarusz embargó alatt vannak.
Kuba meg a világ másik végén van.
Kiközösítést, megvetett Államok.
Orbán mindent megtesz, hogy Mo is kikösített és megvetett legyen.
Igazàból ezért is nem értem, hogy miért szavaz bárki is a Fideszre az eu választáson?
Se franció, se párt, se szavuk.
A fideszesek az eu parlamentben légüres térben ülnek befolyás nélkül.
Aki rájuk szavaz az simán kidobja a szavazatát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!