Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Koránt égettek Hollandiába....

Koránt égettek Hollandiába. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
[link]
2024. jan. 14. 01:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%

Ez csak ugyanaz, mint ami most a lengyeleknél megy. Új kormány, a győztesek felbuzdultak, de ez pár hónap alatt lecseng, mert ezzel a győztes szavazók sem értenek egyet.

Tehát a lengyel tv-ben sem lesz minden nap szivárványozás, és hollandiában sem lesz minden nap migráncsüldözés.

Ezeket senki nem fogja legitimálni. Vagy ha igen, akkor nagyon hamar kormányváltás lesz az eredménye.

2024. jan. 14. 01:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Én attól félek az iszlám elégtételt vesz. Mi volt a Charlie Hebdoval :(
2024. jan. 14. 01:38
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Egyáltalán nem égetnek korán! Inkább későn.
2024. jan. 14. 01:42
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
Hát én nem lettem volna olyan tökös, hogy koránt égessek. Pár hetet adok a csávónak... egy fejjel alacsonyabb lesz szegény.
2024. jan. 14. 01:52
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom kinek az elvetemült ötlete volt ennyi muszlimot beinvitálni az EU-ba. Nem lehet velük együtt élni. Rendszeresek lesznek a balhék (vagyis már azok).
2024. jan. 14. 01:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Meg kellene tanulni velük együtt élni. Elismerni a hitüket, nem elégetni a szent könyvüket, hanem elfogadni őket így ahogy vannak
2024. jan. 14. 01:56
 7/18 PMC Wagner ***** válasza:
50%

"Mi lesz ebből?"

Ha kiderül a csávó neve személyazonossága egy elég csúnya lefejezés attól tartok.

2024. jan. 14. 03:11
 8/18 anonim ***** válasza:
79%

6: nagyon sokszor az a probléma, hogy ők nem próbálnak meg beilleszkedni. Sok ország megnyitotta kapuit, beengedte őket, MINT VENDÉG

Vendégként, ha másik országba megyek, az én kötelességem alkalmazkodni, beilleszkedni, elsőként nekem kell elfogadnom, hogy itt más szokások, más hagyományok, más vallások vannak, és még ha nem is értek egyet, én vagyok a vendég, nekem kell csendben maradnom, és sajnos vannak olyan bevándorlók, nem is kevesen, akik ezt nem tudják megtenni.

Természetesen nem mindenki, meg arányokat sem tudok mondani, főleg, mert általában a hangos kisebbségről hallunk (ahogy itt Hollandiában is - valószínűleg az emberek nagyrésze nem nagyon foglalkozik a bevándorlók hitével vagy személyével, csak van a hangos kisebbség, aki csinálja a balhét. Híradóban, interneten, cikkekben pedig nyilván azt látja az ember, hogy balhé van, nem azt, hogy a szomszéd Haans Svorseen bácsi elment és beszélgetett egy jót egy a bevándorló Mirajauga Szvogobikkal

2024. jan. 14. 04:37
 9/18 anonim ***** válasza:
64%

A hollandiai darálós dórik "hazafiak"? Ez komoly?

A Vadbarmok alulmúlják önmagukat.

2024. jan. 14. 08:42
 10/18 anonim ***** válasza:
34%

#6: nekik kéne megtanulniuk, hogy Európában ez belefér, mert szólásszabadság van.

És ha ez nem tetszik nekik, hogy a mesekönyvüket elégeti valaki, és eniatt gyilkolászni akarnak, akkor deportálni kell őket a kecskebaxó országukba.

2024. jan. 14. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!