Németországban végre felébredt a nép, elzavarják a balliberális népáruló politikusokat, elveszik az állampolgárságot a nem németektől és kitoloncolják őket vagy marad minden úgy, ahogy volt, és a német nép eltűnik a történelemből?
Figyelt kérdés
jan. 12. 10:33
31/41 A kérdező kommentje:
És a tunéziai, a nigériai, a marokkói, a kongói tömegek, akik csak állampolgárok, de nem skótok, nem magyarok, nem németek, nem franciák? Azokkal mi lesz?
jan. 12. 17:24
32/41 anonim válasza:
A bérrettegők majd rettegnek tőlük.
33/41 A kérdező kommentje:
Meg az a sok ember, akiknek a terrortámadások miatt haltak meg a rokonaik. Azok a nők, akiket megerőszakolnak.
Persze tudom ez humoros olyanok részéről, akik mindenre szarnak és semmihez sem kötődnek.
jan. 12. 17:59
34/41 anonim válasza:
Tavaly 2000 elítélt embercsempészt eresztettünk szélnek, szóval nem kell rinyálni a migráció miatt, hiszen az ebből élő bűnözők a fidesz spanjai, tehát semi gond velük.
35/41 anonim válasza:
én 2014 óta élek Németországban (Rosenheim), de ami pl modt szilveszterkor Hamburgban volt, szó szerint sokkolt. Alig láttunk németet, vagy akár ha úgy tetszik: fehéret. mintha Bagdadban lettünk volna. 70%-ban csak arab, szíriai, meg kitudja milyen fajzatú egyének rohangáltak, petárdáztak. az egyik utcát ki kellett kerülnünk haza fele menet mert ott meg riasztópisztollyal szórakozgattak... Berlinben ugyanez volt, sőt még rosszabb, a nejem barátnője és családja lakik ott. Tényleg jó lesz ha már a németek észhez térnének, nem hiába tör ennyire fel az AfD.
36/41 A kérdező kommentje:
Az a baj a liberálisokkal, hogy annyira beléjük ívódott már a haza és népárulás, hogy amíg velük nem történik személyes tragédia, addig vakok.
jan. 13. 09:21
37/41 anonim válasza:
nem tudom ki pontozta le a 35-ös válaszom, de biztos, hogy ő nem volt ott...
38/41 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lepontoznak. Nem tűrik, ha valaki az igazságot kimondja.
jan. 13. 17:28
39/41 anonim válasza:
hát pedig semmi hazugat nem írtam, tényleg így volt. ajánlom a lepontozoknak menjenek és nézzék meg maguk a következőt. fáj az igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!