Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban végre felébredt...

Németországban végre felébredt a nép, elzavarják a balliberális népáruló politikusokat, elveszik az állampolgárságot a nem németektől és kitoloncolják őket vagy marad minden úgy, ahogy volt, és a német nép eltűnik a történelemből?

Figyelt kérdés
jan. 12. 10:33
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

#18 nem, munka miatt megyek. És sajnos valóban azt látom. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha nem ezt látnám.

#19 ebben igazat adok. Valóban nincs még végük. De közelít, ha nem tesznek valamit, és ezt már csak drasztikus módon lehet megtenni.

jan. 12. 11:30
 22/41 anonim ***** válasza:
78%

Hát persze! Én készséggel elhiszem neked, csak te is hidd el amikor én jövök ilyen rémmesékkel.

jan. 12. 11:33
 23/41 A kérdező kommentje:
Sajnos ez valós rémmese.
jan. 12. 11:35
 24/41 anonim ***** válasza:
48%

"Valóban nincs még végük. De közelít"

Egyetértek, de azért lássuk be: ha én elindulok innen, a Dél-Aflföldről nyugati irányba, akkor én is közelítek New York felé. Nem akarok elviccelni, az ő esetük más, ők gyorsabban, messzebb és célzottabban haladnak egy negatív kifejlet irányába, de még nagyon sok irányt vehet a sztori addig.

Nekem ami nagyon tanulságos volt, amit egy podcastban hallgattam, ahol egy Svédországban élő, és egy korábban ott élő magyar beszélgettek Svédországról. Ők maguk is leírták, hogy el lett cseszve a dolog, és már csak nyomokban emlékeztet Stockholm arra a békés, gondtalan helyre, ami volt 15 éve. Viccelődtek is vele, hogy amit ők, mint két liberális beszélgetnek, az vágatlanul mehetne mondjuk a mandiner főoldalára.

Csak a végén odabiggyesztették, hogy az igazán szomorú nekik az, hogy ez egy relatív elmozdulás, és sajnos még mindig sokkal kellemesebben, nyugodtabban érzik magukat ott, mint Budapesten. Ez nyilván egy szubjektív nézőpont, de elgondolkodtató.

jan. 12. 12:00
 25/41 A kérdező kommentje:
Igen, ez már szubjektív. Itt nálunk 3 holland és 2 belga család lakik a szomszédságban. Voltam olyan pofátlan, hogy rákérdeztem, miért jöttek el. A migránsoktól való félelem volt rá a válasz, azt mondták annyira elfajult a helyzet, hogy nem érezték magukat biztonságban, és ezért választották Magyarországot, mert itt nem kell félniük.
jan. 12. 14:05
 26/41 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, vidd el holland és belga barátaidat a déli határra, mutasd meg nekik a beözönlő migránsokat, mennyire nem kell félniük!

Komolyan nem tudod, hogy gond nélkül jönnek be?

jan. 12. 14:15
 27/41 A kérdező kommentje:
Hasonlítsd már össze, hogy itt mennyi van, illetve Nyugat-Európában. Brüsszelnek már van olyan kerülete, ahol muszlim párt nyerte a választást.
jan. 12. 16:06
 28/41 anonim ***** válasza:
50%

És akkor mi van?

A skót miniszterelnők is moszlim.

A brit meg hindu.

Rotterdam polgármester 2009. óta egy marokkó származású moszlim.

Nálunk meg református püspök volt az emberminiszter.

jan. 12. 17:08
 29/41 A kérdező kommentje:
Na erre utalt a kérdésem. Eltűnik pl. a német nép, vagy a skót, az angol, a holland, vagy eltűnnek a süllyesztőben?
jan. 12. 17:15
 30/41 anonim ***** válasza:
50%

Miért tűnnének el?

Egy moszlim skót is skót.

Egy moszlim magyar is magyar.

Egy vallás nem változtat a nemzetiségen.

jan. 12. 17:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!