A liberálisok miért hajlamosak bűnözőket támogatni?
Itt van, hogy Svédország bajban van.
Ezt a dolgot már kb ezer éve lehet tudni.
Ennek ellenére, aki fel merte rá hívni a figyelmet, azt próbálták elnémítani. Ott van Peter Springer, aki egy rendőr volt és már évekkel ezelőtt szólt, de helyette lejáratták, majd kirúgták a munkahelyéről.
Itt az oldalon is, ha valaki írt ki róla kérdést, azonnal jelentették a liberálisok. Próbálták ráhúzni, hogy csak fideszes propaganda, vagy a forrás hitelességét kérdőjelezték meg stb.
Mindenáron próbálták úgy beállítani, hogy nem igaz. A kölni erőszakot napokig le se hozta a média.
Miért kell támogatni a bűnözőket?
Látom az Orbánfóbia teljesen elhatalmasodott.
Másrészt nem szélnek eresztette, hanem kiutasították őket az országból.
Nem mindegy.
Mi lenne az Orbánfóbia?
Az igazság?
Liutasították...meg kitiltották.
És azóta azok az embercsempészek kapálnak a kertben, mert "A magyar kormány kutasított!"
Orbánfóbia.
Az Orbánnak, és a támogatóinak van fóbiája.
Az egyik embercsempész akit Orbán haverja szabadon engedett, 3 ember halálát okozta Horvátországban pár napja, miközben ismét migránsokat csempészett, egy magyar rendszámú autóval.
Tapsoljátok meg magatokat fideszesek, tapsold meg magad Orbán!
Ember, ennyi erővel sírd ki a szemed akkor is, amikor valaki megússza felfüggesztettel.
Másrészt a miértre még mindig nem kaptam választ.
"Másrészt a miértre még mindig nem kaptam választ."
Orbantol kerdezd meg, hogy miert jo bunozoket tamogatni. En nem tudom, mert nem tamogatom oket, 2010 ota nem szavazok a Fideszre.
"Másrészt nem szélnek eresztette, hanem kiutasították őket az országból."
Szóval a kiutasítás már semmissé teszi az elkövetett bűncselekményt?
Hogy is történhetett meg ez?
"Vádat emeltek két litván férfi ellen, akik idén januárban kiraboltak egy embert a szegedi buszpályaudvaron. Az elkövetők korábban embercsempészés miatt szabadultak."
"egyféle véleményt tűr meg a cenzúra."
Megtűri a véleményt, csak nem fogadja el a fidesz hazugságait, ez nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!