A lengyel liberálisok mennyire háborúpártiak vagy mennyire békepártiak?
Mit tudunk róluk?
Hasonlóan háborúpártiak mint pl Zelenszkij és Putyin, vagy nem terveznek katonai beavatkozásokat Lengyelország határain kívül?
Mert nagyon sajnálnám a lengyeleket ha a politikusaik beáldoznák őket egy olyan háborúba, ami kizárólag amerikai érdekeket szolgál. Az ukránokat is nagyon sajnálom emiatt, nekem anno rengeteg ukrán kollégám volt, amikor még Magyarországon éltem és dolgoztam. Szomorú látni, hogy ártatlan emberek halnak meg kizárólag azért mert a politikusaik feláldozzák a saját országukat amerikai érdekekért cserébe.
Nagyon remélem, hogy a lengyelekkel nem fog hasonló történni és nyugodt kölcsönös tiszteleten alapuló külpolitikát fognak folytatni.
Mivel lengyel kollégáim meg itt kint voltak sokan 😅
Félre értés ne essék, nagyon is támogatom a lengyel hadsereg fejlesztését. Személy szerint én ujjongtam amikor megtudtam, hogy az EU legerősebb hadsere immár a Lengyel Hadsereg lett. Viszont nem lenne jó látni ha külső utasításra belerángatnák őket az orosz-ukrán háborúba.
Ebben reménykedem én is.
Néhány szélsőséges terrorista szervezeten kívül senki nem háborúpárti, ne vegyük át ezt a téves szófordulatot, amit a kormány kizárólag politikai céllal hangsúlyoz. Szerintem még maga Putyin sem az. Mindamellett, hogy teljes mértékben elítélem a tette miatt, a saját maga szemszögéből elhiszem, hogy ha látott volna más megoldást, akkor nem a támadást választja.
A kérdésre visszatérve, Lengyelország nem fog senkit megtámadni, háborúba maximum akkor keveredhet, ha megtámadják őket, vagy valamely másik NATO-tagállamot.
Kérdező, itt egydül Putyin és az európai kutyája, Orbán az, aki háború párti, Putler azért, mert lerohanta Ukrajnát és finanszírozza a Gamászt, Orbán meg őt azért, mert a tűzszünet követelésével kegitimalja az orosz területfoglalásokat. A Nyugat pedig azért ad fegyvereket Ukrajnának (és Izraelnek) hogy győzzék le az orosz agresszort, mert akkor béke lesz
Magyarország és Lengyelország még nem tud háborúba sodródni, mivel NATO-tagok vagyunk, a NATO meg csak fegyvereket küld, katonákat nem
Szoktam én is CNN-t meg hvg olvasni néha. Nincs szükség copy-past-ozni az éppen aktuális amerikai külpolitikai álláspontot, mert ismerem én is.
Nem vagyok kíváncsi a konteókra.
A hamasz mögött is a Putyin áll? Pedig már azt hittem, hogy a Soros meg a gyíkemberekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!