A lengyel liberálisok mennyire háborúpártiak vagy mennyire békepártiak?
Mit tudunk róluk?
Hasonlóan háborúpártiak mint pl Zelenszkij és Putyin, vagy nem terveznek katonai beavatkozásokat Lengyelország határain kívül?
Mert nagyon sajnálnám a lengyeleket ha a politikusaik beáldoznák őket egy olyan háborúba, ami kizárólag amerikai érdekeket szolgál. Az ukránokat is nagyon sajnálom emiatt, nekem anno rengeteg ukrán kollégám volt, amikor még Magyarországon éltem és dolgoztam. Szomorú látni, hogy ártatlan emberek halnak meg kizárólag azért mert a politikusaik feláldozzák a saját országukat amerikai érdekekért cserébe.
Nagyon remélem, hogy a lengyelekkel nem fog hasonló történni és nyugodt kölcsönös tiszteleten alapuló külpolitikát fognak folytatni.
Mivel lengyel kollégáim meg itt kint voltak sokan 😅
Félre értés ne essék, nagyon is támogatom a lengyel hadsereg fejlesztését. Személy szerint én ujjongtam amikor megtudtam, hogy az EU legerősebb hadsere immár a Lengyel Hadsereg lett. Viszont nem lenne jó látni ha külső utasításra belerángatnák őket az orosz-ukrán háborúba.
A múltkor még azt írtátok, hogy minden Izrael-ellenes mozgalom mögött Soros áll. Meg, hogy a lipsi EU vezetői milliárdokkal támogatják a Hamaszt.
Most akkor a lipsi EU és Soros támogatják a Hamaszt vagy pedig a zoroszok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!