Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A svéd magyarok mikor meneküln...

A svéd magyarok mikor menekülnek magyarországra?

Figyelt kérdés
Svédország mostanra hivatalosan is az Európai Unió legveszélyesebb országa lett. Erről ír a brit The Guardian. A 100 ezer főre jutó lőfegyveres gyilkosságok számában ugyanis csak Albánia előzi meg a skandináv országot. A svéd lakosságot elsősorban a bevándorlóbandák tartják rettegésben, szinte mindennapossá vált a robbantás, a lövöldözés és a erőszak.
jan. 10. 00:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%
Haverom tavaly nyáron költözött Svédországba és nem úgy tűnik, hogy haza szeretne jönni..:) Ezzel a közbiztonság riogatással csak az a baj, hogy ezt ti terjesztitek, nem az ott élő magyarok.. Talán az ott élőket kellene először megkérdezni a helyzetről, mivel nektek fogalmatok sincs a valóságról, csak amit a NER hírekben hallotok.
jan. 12. 10:49
 22/31 anonim ***** válasza:
9%

"Haverom tavaly nyáron költözött"

Szerintem senkit nem érdekel a haverod.

Amit én írok, azt lehozta minden oldal, külföldiek is.

jan. 12. 10:52
 23/31 anonim ***** válasza:
89%

20: Igen, cáfolom, hogy "EGEKBEN" lenne, ugyan az EU-átlagnál 2,5-szzer több, de nem 100-szor.

A magyar számoknál meg tényleg alig magasabb!!!!!!!!

A számok, újra:

Svédországban 2022-ben 116 gyilkosság volt, ebből kb 50 lőfegyveres.

Magyaroszágon 2022-ban 89 gyilkosság volt.

A Svédország lakossága 10,4 millió.

Azaz Svédországban picit magasabb a gyilkosságok aránya, de nem nagyon.

"A mindennapi lövöldözések, robbantások" - erre hozz valami statisztikát, hogy mindennapiak, vagy bármint, amivel alá tudod támasztani.

jan. 12. 10:56
 24/31 anonim ***** válasza:
20: én nem tagadom, hogy ez komoly probléma Svédországban, de élhetetlennek minősítani Svédországot pont ugyanolyan, mint annak idején hanyatló nyugatról papoltak a propagandisták - te meg benyalod.
jan. 12. 10:59
 25/31 anonim ***** válasza:

22: pedig a kérdés az volt, hogy az ottani magyarok mikor költöznek vissza.

Erre 21-es leírta a személyes tapasztalatát - azaz válaszolt a kérdésre.

Te meg leb*szod - tök jogtalanul, mert amit ír az ellentmond a vágyképeidnek.

jan. 12. 11:01
 26/31 anonim ***** válasza:

"Igen, cáfolom, hogy "EGEKBEN" lenne, ugyan az EU-átlagnál 2,5-szzer több, de nem 100-szor"

Úristen 😂😂😂

Én értem, hogy neked nem sok az EU átlag 2,5(mert a svédekről van szó, bezzeg ha Magyarországon már csak 0,1 eltérés van is visítasz), de kérdezz meg erről egy kriminológust. Ő majd elmagyarázza, hogy ez már a bőven gáz kategória. Úgy meg főleg, hogy a katonaságot kell bevetni, mert a Rendőrség elbukott. Mondjuk téged láthatóan ez se zavar 🤡

" magyar számoknál meg tényleg alig magasabb"

Már megint kezded a ferdítést.

Ne csak az emberölésen rágózz, mert ott van a rengeteg más bűncselekmény 🤡

Keress rá, telex, Svédország, robbantás. Tökéletesen látszik, hogy képben se vagy...

jan. 12. 11:53
 27/31 anonim ***** válasza:

"Erre 21-es leírta a személyes tapasztalatát - azaz válaszolt a kérdésre"

Nem látom a személyes tapasztalatot, csak valami havert.

jan. 12. 11:54
 28/31 anonim ***** válasza:

"ez már a bőven gáz kategória" - leírtam, hogy igen ez gond, de az szemeszedett hazugság, hogy Svédország élhetetlen.

" magyar számoknál meg tényleg alig magasabb"

Már megint kezded a ferdítést."

Mi a ferdítés abban, hogy 100e főre a magyar szám 0,93 a svéd meg 1,1?

"Keress rá, telex, Svédország, robbantás. Tökéletesen látszik, hogy képben se vagy..." -SZÁMOKAT! támaszd alá a "Svédország élhetetlen" állításod számokkal.

Persze felesleges. Mindketten tudjuk miről van szó.

Egyszerűen arról, hogy védeni kell ezt a rezsimet, azt kell mindnenhol nyomatni, hogy máshol még szarabb. Ez megy az egyész fideszes propagandamédiában éls ezt nyomatod te is. Ennyi.

jan. 12. 12:47
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

"Egyszerűen arról, hogy védeni kell ezt a rezsimet, azt kell mindnenhol"

Igen, pont ezt teszed.

Próbálod előadni, hogy Svédországban minden oké. Most is ahelyett, hogy utánaolvasnál, itt hisztizel, közben meg már minden lap lehozta azt, amit írtam. Gyerekes vagy, nőjj fel.

jan. 12. 17:43
 30/31 anonim ***** válasza:

29:

"Próbálod előadni, hogy Svédországban minden oké."

minimum 2-szer leírtam, hogy ez bizony probléma.

Egyáltalán nem mondtam azt, hogy "Svédországban minden OK".

Utánaolvastam, nem fejből hoztam a statisztikákat, hanem utánaolvastam. De te egyetlen számot, adatot nem hoztál, csak hörögtél.

Amikor megcáfolom, amit állítasz, akkor olyat adsz a számba, amit nem mondtam.

Miután pofátlanul hazudsz, érveket és adatokat nem mondasz, így részemról lezártam a beszélgetést.

jan. 13. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!