Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A svéd magyarok mikor meneküln...

A svéd magyarok mikor menekülnek magyarországra?

Figyelt kérdés
Svédország mostanra hivatalosan is az Európai Unió legveszélyesebb országa lett. Erről ír a brit The Guardian. A 100 ezer főre jutó lőfegyveres gyilkosságok számában ugyanis csak Albánia előzi meg a skandináv országot. A svéd lakosságot elsősorban a bevándorlóbandák tartják rettegésben, szinte mindennapossá vált a robbantás, a lövöldözés és a erőszak.
jan. 10. 00:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
21%

[link]

"The country’s death rate from gun crime is the second highest in Europe, after Albania’s"

Elég szar ügy, hogy albán állapotok uralkodnak a híres Svédországban 😁

jan. 10. 06:45
 12/31 anonim ***** válasza:
5%
Eközben svédország az Oroszok elleni háborúra készül, amikor már a migrikkel kellene háborúzni. Ezeket sem az eszükér szeretjük 😂
jan. 10. 08:44
 13/31 anonim ***** válasza:
69%

A kérdező talál egy adatot, melyben tényleg szarul áll Svédország, és ebből azt a következtetést vonja le, hogy Svédország maga a fertő és élhetetlen.

11: Nem albán állapotok vannak. Van egy valós probléma és ven egy nagyon rossz statisztikai adat. Ettől még Svédország az egyik legjobban élhető ország a világon.

jan. 10. 09:38
 14/31 anonim ***** válasza:
8%

"Ettől még Svédország az egyik legjobban élhető ország a világon."

Biztos élhető egy olyan ország, ahol egekben a lövöldözések, robbantások, nemi erőszakok száma, rengeteg a drogos stb.

jan. 10. 11:25
 15/31 A kérdező kommentje:
Jajj már a telexnek sem hisztek aljalipsik?
jan. 10. 12:41
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

"Jajj már a telexnek sem hisztek aljalipsik?"

Nem úgy volt, hogy a telex az csak a balos propagandát tolja a guruló dollárokból? Most mitől lett hirtelen hiteles hírforrás a konzik számára?

jan. 10. 12:58
 17/31 anonim ***** válasza:
91%

14:

Tények:

1.

Az "egekben" azt jelenti, hogy 2,5-szer magasabb, mint az EU-átlag.

2.

Svédországban 2022-ben 116 gyilkosság volt, ebből kb 50 lőfegyveres.

Magyaroszágon 2022-ban 89 gyilkosság volt.

A Svédország lakossága 10,4 millió.

Azaz Svédországban picit magasabb a gyilkosságok aránya, de nem nagyon.

Van olyan femérés is, ahol viszont Magyaroszágon 238 gyilkosság történt. Hogy ez hogy jött ki, azt nem tudom.

[link]

(Az már csak árnyalja a képet, hogy miközben Svédországban nagyjából 100e lakosra 1 gyilkosság esik, az USA déli államaiban ez a szám 25 körül van.)

Szóval ennyit az "egekben" lévő gyilkosságkról.

A magyar hatóságok titkolák a számokat, de kb 150-200 hal fagyhalált minden évben.

Svédországban kb 40-en, nagyrészt kültéren.

Svédországban kéményebb a tél - ugye ez nyilvánvaló.

Melyik szám van az "egekben"?

jan. 11. 11:31
 18/31 anonim ***** válasza:
5%

17.

Nagyon szépen mellébeszéltél 😁

Közbiztonság állapota nem egyenlő a gyilkosságok számával 😁

Értem, hogy ezen lovagolsz, mert akkor ezzel lehet terelni, de sajnos ez most nem jött be.

A svéd közbiztonság katasztrófa, nem véletlenül segít már be a katonaság is.

Pont.

jan. 11. 16:57
 19/31 anonim ***** válasza:

18: nem beszélek mellé.

A következőt írtad: " egekben a lövöldözések,"

Erre cáfoltam, számokkal.

Tehát NEM IGAZ, hogy egekben lennének a lövöldözések.

A "közbiztonság állapota" kifejezést meg kizárólag Te használtad. Én nem írtam erről.

Nos, ha tisztztuk, hogy a lövöldözések nincsenek az égben, akkor mondd kérlek el, hogy mi alapján mondod azt, hogy a "A svéd közbiztonság katasztrófa," és ezt milyen statisztikával támasztod alá.

jan. 11. 22:48
 20/31 anonim ***** válasza:

"Erre cáfoltam, számokkal"

Az neked cáfolás, hogy saját magad írod le, hogy az EU átlag 2,5 több?

Ez most valami vicc???? 😂

A mindennapi lövöldözések, robbantások stb miatt már a katonaságot vetették be, mert a rendőrség nem bírta az iramot.😁

Ezt a közbiztonságot minek neveznéd, ha nem katasztrofálisnak? 🤡🤡🤡

jan. 12. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!