Sok szakértő, illetve Tarjányi Péter is megerősítette, hogy Oroszország megfogja támadni NATO-t, tehát kitör a 3. Vh. Mit gondoltok?
"Putyin is mondta, hogy Nyugat-Ukrajnában több száz év ellenére alig van orosz, sőt az lengyel / osztrák - magyar föld volt, mit kezdene azzal ?"
Kalinyingrad milyen fold volt amugy? :)
Megis tud vele mit kezdeni.....
39F incel
Én szerintem nem lesz 3VH ,amíg a Nato fennál ,addig van esélyünk arra ,hogy elkerüljük.Mivel ,hogy van akkora elrettentőereje ,mivel sok és fejlett államok foglalnak benne helyet ,amelyeknek atomfegyverei vannak.
Extra infó:
31 tagból 3nak (USA,Anglia,Francia) van atomfegyverre.(Biztosan)
Emiatt én szerintem nem lesz VH újra ,mert az atomfegyver elrettentőerővel rendelkezik.
,,Oroszország ha elgyőzi Ukrajnát, akkor 8 éven belül megtámadja Európát"
Én ilyet nem hallottam.
,, Egyre félelmetesebb jövőt élünk, és valójában mi szenvedjük el, mert politikusok miatt mi fegyvert kell fognunk"
Egyetértek vele ,de én szerintem mindig van alternatív választás.
(Opciók)
1; Ha együttesen azt mondjuk ,hogy nem fogunk fegyvert illetve ezt is teszük ,akkor talán megússzuk a háborút kevesebb veszteségekkel illetve kevesebb ideig tart.(Európa részéről.)De persze ,ha ezt az utat járja be Európa ,akkor egy része Orosz fennhatóság alákerül.
(Igazából itt azt kell eldönteni ,hogy érre annyit a demokrácia ,hogy meghaljunk érte.Ezt mindenkinek el kell döntennie.)
2;Hagyományos opció az ,ha fegyvert fogunk és háborúzzunk.
Én ennyit tudok hozzá tenni. Illetve nem foglalok állást ,csak felsoroltam azt.
,,Én ennyit tudok hozzá tenni. Illetve nem foglalok állást ,csak felsoroltam azt."
Az opciók közül nem foglalok állást.
,,1; Ha együttesen azt mondjuk ,hogy nem fogunk fegyvert illetve ezt is teszük ,akkor talán megússzuk a háborút kevesebb veszteségekkel illetve kevesebb ideig tart.(Európa részéről.)De persze ,ha ezt az utat járja be Európa ,akkor egy része Orosz fennhatóság alákerül.
(Igazából itt azt kell eldönteni ,hogy érre annyit a demokrácia ,hogy meghaljunk érte.Ezt mindenkinek el kell döntennie.)"
Volt a hidegháború alatt az USA-ban egy hasonló eset ,ehhez csak az abban volt más ,hogy az USA nem volt határos Vietnámmal ,így semmiesély nem volt rá ,hogy kártegyenek az USA-ban.
Ugye akikről szó van azok a Hippik .
Ők voltak azok ,akik hasonlóan szólaltak fel a háború ellen.
# 15
Neked mennyi időbe tellett legépelni ezt a betűlevest ? :)
# 39
Látszik a felhasználónevem, vagy nem ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!