Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sok szakértő, illetve Tarjányi...

Sok szakértő, illetve Tarjányi Péter is megerősítette, hogy Oroszország megfogja támadni NATO-t, tehát kitör a 3. Vh. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Egyre aggasztóbb jövő előtt nézünk, mivel Kína-Oroszország ketté akarja tépni nyugatot, ergó Kína lerohanja Taiwant, így USA ellen fog harcolni, míg Oroszország ha elgyőzi Ukrajnát, akkor 8 éven belül megtámadja Európát. Németek 5 évet adtak hogy felkészüljenek, míg a lengyelek 3 évet. Egyre félelmetesebb jövőt élünk, és valójában mi szenvedjük el, mert politikusok miatt mi fegyvert kell fognunk. Tarjányi Péter is eddig úgy volt vele nem fog ennyire eszkalálódn,i de már ő is belátja hogy komoly baj van és szomorú jövő elé nézünk. Tudom Oroszország távol áll NATO szintjétől, de Ha USA-t leköti Kína, akkor csak Európa maradt hátra, ami egy elavult kontinens biztonságpolitikai szempontból.

jan. 4. 22:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
0%

"Putyin is mondta, hogy Nyugat-Ukrajnában több száz év ellenére alig van orosz, sőt az lengyel / osztrák - magyar föld volt, mit kezdene azzal ?"

Kalinyingrad milyen fold volt amugy? :)

Megis tud vele mit kezdeni.....

39F incel

jan. 6. 06:45
 32/61 anonim ***** válasza:
49%

Én szerintem nem lesz 3VH ,amíg a Nato fennál ,addig van esélyünk arra ,hogy elkerüljük.Mivel ,hogy van akkora elrettentőereje ,mivel sok és fejlett államok foglalnak benne helyet ,amelyeknek atomfegyverei vannak.

Extra infó:

31 tagból 3nak (USA,Anglia,Francia) van atomfegyverre.(Biztosan)

Emiatt én szerintem nem lesz VH újra ,mert az atomfegyver elrettentőerővel rendelkezik.

,,Oroszország ha elgyőzi Ukrajnát, akkor 8 éven belül megtámadja Európát"

Én ilyet nem hallottam.

,, Egyre félelmetesebb jövőt élünk, és valójában mi szenvedjük el, mert politikusok miatt mi fegyvert kell fognunk"

Egyetértek vele ,de én szerintem mindig van alternatív választás.

(Opciók)

1; Ha együttesen azt mondjuk ,hogy nem fogunk fegyvert illetve ezt is teszük ,akkor talán megússzuk a háborút kevesebb veszteségekkel illetve kevesebb ideig tart.(Európa részéről.)De persze ,ha ezt az utat járja be Európa ,akkor egy része Orosz fennhatóság alákerül.

(Igazából itt azt kell eldönteni ,hogy érre annyit a demokrácia ,hogy meghaljunk érte.Ezt mindenkinek el kell döntennie.)

2;Hagyományos opció az ,ha fegyvert fogunk és háborúzzunk.

Én ennyit tudok hozzá tenni. Illetve nem foglalok állást ,csak felsoroltam azt.

jan. 11. 16:16
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

,,Én ennyit tudok hozzá tenni. Illetve nem foglalok állást ,csak felsoroltam azt."

Az opciók közül nem foglalok állást.

jan. 11. 16:17
 34/61 Mizantropee válasza:
Megfogja? Aaaz igen, öcsém!😁😆😅
jan. 11. 16:26
 35/61 anonim ***** válasza:
50%

,,1; Ha együttesen azt mondjuk ,hogy nem fogunk fegyvert illetve ezt is teszük ,akkor talán megússzuk a háborút kevesebb veszteségekkel illetve kevesebb ideig tart.(Európa részéről.)De persze ,ha ezt az utat járja be Európa ,akkor egy része Orosz fennhatóság alákerül.

(Igazából itt azt kell eldönteni ,hogy érre annyit a demokrácia ,hogy meghaljunk érte.Ezt mindenkinek el kell döntennie.)"

Volt a hidegháború alatt az USA-ban egy hasonló eset ,ehhez csak az abban volt más ,hogy az USA nem volt határos Vietnámmal ,így semmiesély nem volt rá ,hogy kártegyenek az USA-ban.

Ugye akikről szó van azok a Hippik .

Ők voltak azok ,akik hasonlóan szólaltak fel a háború ellen.

jan. 11. 16:29
 36/61 Jeffrey Spender ***** válasza:
76%

# 15

Neked mennyi időbe tellett legépelni ezt a betűlevest ? :)

febr. 23. 23:15
 37/61 anonim ***** válasza:
100%
Zelenszkij új ellentámadással hülyíti nyugati fegyverszállítóit, mondván, Trump sem tudja leállítani a háborút
febr. 24. 06:35
 38/61 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
febr. 27. 09:40
 39/61 anonim ***** válasza:
0%
#36: elvitte a cica a felhasználóneved? Miért rejtetted el pubi? 😂
febr. 29. 14:02
 40/61 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

# 39

Látszik a felhasználónevem, vagy nem ?

febr. 29. 14:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!