Izraeli katonák többszáz palesztint gyilkoltak meg Ciszjordániában pedig ott nincs is Hamasz. Mintha az lenne a céljuk hogy a Fatah is belépjen a háborúba, ami okot adna nekik hogy Ciszjordániát is lerohanja az izraeli hadsereg. Szíriát évek óta támadja. Libanon déli területeit pedig 3 hónapja bombázza Izrael, most pedig két bomba robbant Iránban, amiben több mint száz civil vesztette életét. Nem kérdés hogy Izrael áll a terrortámadás mögött. Az is árulkodó hogy az USA az október 7-ei támadást követően egyből odaküldte egyik repülőgéphordozóját és nyilván nem a Hamasz miatt.
Ezekből az eseményekből az következik hogy Izrael ki akarja provokálni a támadást a környező országokból, majd az USA-t bevonva lerohanja ezeket.
Ott van a forrásanyag is a cikkek alján. Olvass utána!
Vagyis egyik oldalon állnak az ellenőrizhető történelmi tények, másik oldalon a te alaptalan tévképzeteid. Vajon melyik a hiteles a kettő közül?
2024. jan. 5. 13:43
42/49 A kérdező kommentje:
Én tényekkel támasztom alá az állításaimat, és logikusan levezetem. Persze behazudhatod hogy mennyire logikus az ISIS-tól hogy nem azokat támadja akik muszlimok ellen követnek el népirtást hanem azokat aki segítik a muszlimokat és a többi kérdés is valójában ennyire egyértelmű. A cionista zsidó propagandát senki nem veszi már be. Mondom, hamarosan mentek a Hágai bíróságra mint a nácik.
2024. jan. 5. 14:13
43/49 anonim válasza:
Pont hogy az eddig bemutatott tények mind téged cáfoltak, mint láthattad akár a linkeken, akár azok hivatkozásain.
2024. jan. 5. 14:14
44/49 A kérdező kommentje:
Egy darabig még nyomhatod a cionista hazugságot de már nem sokáig mert senki nem hiszi el. Lassan a leghülyébbek is felfogják hogy Izrael hazudik, játsza az áldozatot közben meg rosszabb mint a náci Németország.
2024. jan. 5. 15:41
45/49 anonim válasza:
Egyelőre ott tartunk, hogy te lenyomtál egy csomó hazugságot, amit kizárólag a zsidógyűlöletedre alapoztál. Én rámutattam hogy mind téves és alaptalan állítás volt. Te ezeket ignoráltad. Ezután rámutattam hogy nem csak a levegőbe beszéltem, hanem az ellenőrizhető, hiteles tények is mind engem igazolnak. Erre ezeket is ignorálod és játszod itt az agyad. Ha tőled tényleg csak ennyire telik, akkor ennek itt a vége.
2024. jan. 5. 15:47
46/49 anonim válasza:
Bocs, de ez nem kártya, ezeket hívják tényeknek. Pech, ha mind ellened szól. De látom azért nagyon megy a wishful thinking :)
2024. jan. 5. 16:14
47/49 A kérdező kommentje:
Majd a hágai bíróságon is mikor elítélnek titeket cionista zsidókat népirtásért, gondolom ott is előhúzzátok az antiszemita kártyát :) Majd megmondjátok hogy a bíróság is antiszemita :)
2024. jan. 5. 16:19
48/49 anonim válasza:
Nem vagyok se zsidó, se cionista, se népet nem irtok, se más se jelenleg. Egyszerűen csak veled ellentétben én objektíve nézem a tényeket. Egyszer talán sikerül kilábalnod ebből az agymosottságból, és felfogod miket hordtál itt össze, bár az eddigiek alapján túl sok reményt nem fűzök hozzá. Azért sok sikert!
2024. jan. 5. 16:22
49/49 A kérdező kommentje:
Nem vagy cionista, persze :) Az objektív nézőponthoz meg közöd nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!