Melyik eseménynél érezted leginkább, hogy oké most ki fog törni a III. világháború?
Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 21:05
11/14 anonim válasza:
Én akkor amikor a lengyel légtérbe repült be valami orosz harci gép.
12/14 anonim válasza:
Az nem harci gép volt hanem egy lelőtt rakéta vagy egy ukrán légvédelmi rakéta, ami becsapódott egy lengyel határmenti faluba megölvén egy helyit, na az tényleg egy olyan pillanat volt hogy a NATO gondolkodott az emelt szintű harci készültségen.
De az invázió első napjai is eléggé veszélyesek voltak, Putler még személyesen Boris Johnsont is atomtámadással fenyegette, senki nem lehetett biztos benne hogy Kijev nem esik-e el és az orosz tankok nem jutnak el az ukrán-lengyel határig. Vagy hogy valaki (bármely oldalon) nem csinál olyan hülyeséget ami aztán elvezethetett volna a hidegháború idejéből ismert "megelőző csapás" alkalmazásáig, elindítva ezzel a visszafordíthatatlan adok-kapokot a NATO és az oroszok között.
13/14 anonim válasza:
Bár én akkor nem éltem, de legutoljára a Kubai rakétaválság idején volt rá jelentős esély.
14/14 anonim válasza:
A 2014/2015-ös Iszlám Állam felemelkedése és a sorozatos európai terrortámadásoknál gondoltam ezt hogy ebből világvallásháború lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!