Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért fontos hogy Cseh Katalin...

Miért fontos hogy Cseh Katalinnak hogy a kínai embereknek nyugati demokráciája legyen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=B9NlVEg0rA4&ab_channel=CsehK..

Ugyan nem mostani a videó mert 2022-es, de miért fontos egy EU-s képviselőnek hogy Kínát bírálja?

2023. dec. 29. 00:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Ügynök. Ezért fizetik.
2023. dec. 29. 00:45
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Feltöltve: 1 éve. Megtekintések száma: 10. :DDD

Direkt utánanéztem: Katika legnépszerűbb videója 24 ezer megtekintést ért el. (Nekem is van YouTube fiókom, az én legnépszerűbb videóm 433 ezer megtekintésnél jár. Pedig nem vagyok közszereplő. Ennyit erről...)

2023. dec. 29. 00:49
 3/12 anonim ***** válasza:
25%

Azért fontos neki, mert a kolostormalac és tóni a kínai minta alapján kívánja megreformálni a politikát. Erőltetik az elektronikus fizetést és egyre nagyobb kontrollt kívánnak gyakorolni a számítástechnika álltál.

Szerintem is ellenpélda a kínai állam gyakorlatilag szinte minden szempontból.

Hát hogyne! Gratulálok! Neked lennék kiverném a tükörre!

2023. dec. 29. 05:07
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

Sőt nem csak Cseh Katalinnak fontos ez, hanem magának Axl Rose-nak.

Cseh Katalin Axl Rose-tól lopta az ötletet, aki 10 évet késett a Chineese Democracy G'N'R albummal.

Axl Rose-ra kell lőni, ha nem akarsz demokráciát Kinában!

2023. dec. 29. 06:49
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
2! Csak nem valamelyik megafososhoz van "szerencsénk"? 🤣
2023. dec. 29. 07:02
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Miért fontos Orbán Viktornak hogy a magyar embereknek kínai "demokráciája" legyen?
2023. dec. 29. 08:04
 7/12 A kérdező kommentje:
#6: Kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni. Miben valósul meg az hogy ov kínai demokráciát akar itthon?
2023. dec. 29. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

ma 12:42

A demokratikus intézményrendszer leépítésében, aminek az egyik jele pl. az ilyen propaganda-kérdés.

2023. dec. 29. 14:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Mivel építi le a demokratikus intézményrendszert? A világon mindenhol megy a propaganda, akkor mindenkinek az autokrata Kína a példakép?
2023. dec. 29. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

Csodálom, hogy ennél a kérdésnél ilyen kevesen kárognak a demokráciaféltők.

A kérdésre a válasz az egyébként, hogy Katka politikai rövidlátása és kancsalsága a politikai és az anyagi érdekére vezethető vissza.

2024. jan. 3. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!