Oroszország bármelyik európai (nem uniós) országot kénye-kedve szerint bármikor megtámadhat és elfoglalhat?
"szerintem az magától sarjadt ki."
aha persze, abba a csóróságban ami ott van? vagy putyin vagy a cia pénzelte, a világban minden ilyen mögött támogató hatalom van.
# 20-as
" Az nyugati orientációjú nyugati vezetés hatalomra kerülése már más kérdés, ott el tudom képzelni a CIA pénzbeli és egyéb támogatását, de milyen erejű bizonyitékok vannak erre? "
" Csak mert a kis zöld emberkék bevetése nem hipotézis, hanem számos videós bizonyíték sőt személyes vallomás van róla (többek között a már említett Sztrelkovtól is). "
Sztrelkov nyilatkozatai az a kezdő szint, aki normálisan utána néz a dolgoknak, az máshogy látja az egészet.
A Krímben 1991. december 8.-a után is ott maradt az Orosz Hadsereg, 1997-ben megkapták a felhatalmazást, hogy 2017-ig lehetnek ott, és 2010-ben meg hosszították a tartózkodásukat 2042-re a Harkovi egyezmény aláírásával.
Vagy szerinted hogyan kerültek oda ?
Partaszálló művelettel ?
Vagy ejtőernyőzéssel / deszantolással ?
Vagy a Rosztov-na-Donu - Mariupol - Armjanszk útvonalon vezettek szárazföldön, és a Krímbe érve kikiáltották, hogy Einstand ! ?
22:
Tudod, a bizonyitekok királynője a beismerő vallomás. Sztrelkov (Girkin) pedig beismerte, hogy ők szervezték az eseményeket a Krímben aztán a Donbaszban is 2014-ben.
Mit akarsz mondani azzal a közismert ténnyel, hogy a Krimen levő orosz bázisokon orosz reguláris katonák voltak 2014-ben? Nem értem hova akarsz ezzel kilyukadni
# 23
Az orosz zöld emberkékben nem értem, mi az újdonság.
Tisztában vagy azzal, hogy Milyen személyi felszerelése van az orosz közkatonának, és milyen a Szpecnaznak ?
Ugyanolyan mind a kettő, vagy más ?
# 23
A Krímben az orosz közkatonák végezték az annektálás döntő részét, és a Szpecnaz meg az HVI-okért (High-value individual) ment. Vagy szerinted a Szpecnaz az közkatonai, tömeghadsereg típusú feladatokra is bevethető ? Vagy eleve tömeghadsereg nélkül annektálható egy terület ?
2008-ban találták ki, hogy a közkatonáknak a régi Flora helyett vadiúj és menő Digi Flora lesz, meg a komplett személyi felszerelést is beújítják (sisak, mellény, stb), és 2011-től kezdték azzal felszerelni az elsővonalas / primadonna alakulatokat / helyőrségeket, és ilyen alapon a Krímben állomásoztatott orosz katonákat prioritizáltként kezelték.
A DigiFlorába öltöztetett katonákat nevezik zöld embereknek.
Addig a Szpecnaz az a Gorkát, Berjózkát, Flecktarn klónokat, és sok mást használ.
És amúgy is mindkettő az totál másra való.
A közkatonák a tömeghadsereg típusú feladatokra valók, a Szpecnaz az meg a VIP / HVI (High-value individual) személyekre.
Ezek itt mind közkatonák, nem pedig Szpecnaz.
Itt viszont a baloldalt álló illető a ruházata, és a fegyója alapján Szpecnaz. A jobb oldalt álló az viszont orosz közkatona, egyértelműen.
Ki mondta hogy újdonság a kis zöld emberkék? Néha komolyan nem értem, hogy kivel vagy mivel vitatkozol..
Minden épeszű ember tudja, hogy reguláris orosz csapatok (is) voltak a Krímben és minden bizonnyal a Donbaszban is, a kezdeti jelöletlenség azt a célt szolgálta, hogy a kezdeti kritikus napokban tagadni tudják, hogy invázióról van szó. Persze ennek nem kellett meggyőző tagadásnak lenni, csak olyannak, hogy aki akarja, úgy tudjon tenni, mintha nem tudná, hogy mi folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!