Baj ha utálom az amerikai politikát?
Nincs ezzel semmi baj.A legtöbb ember utálja a politikájukat, mert igen sok konfliktusban bent van a kezük.
Az orosz-ukrán kirobbanásában is.Az USA által irányított ukrán kormány provokálta az oroszokat, ők meg felültek a provokációnak.
Nem,nem baj.
Én az orosz politikát, és a fidesz politikáját utálom.
"Baj ha utálom az amerikai politikát?"
Mármint kinek? Nekem aztán nem baj.
A ruszki propaganda szerint '56 is az amcsik miatt volt. Ja, és Hruscsovék is nácítlanítani jöttek ide '56-ban, pont, mint Putyinék Ukrajnába tavaly. A ruszki hozzáállás semmit sem változott.
Szerencsére a nyugati hozzáállás viszont változott. Nekünk még sajnos nem segítettek anno, de az ukránoknak most már igen.
"Nekünk még sajnos nem segítettek anno, de az ukránoknak most már igen"
Ja tényleg, milyen jó most nekik. :D
Kérdező én is egyre jobban rühellem, mert eljátsszák, hogy ők az igazság bajnokai, demokrácia, szólásszabadság stb. aztán semmivel sem különbek attól akiket kritizálnak.
"Tehát USA irányítja Oroszországot és velük támadta meg Ukrajnát, ezért van a háború?"
Nem, de feltehetőleg az USA keze mélyen benne van Ukrajna NATO csatlakozási szándékában ami pedig a mostani konfliktus egyik, talán legfőbb oka. Ami fura, hogy 9x-ben pl Biden is úgy látta, hogy Ukrajna NATO tagsága kizárt, mert az háborúhoz vezethet. Bár gondolom akkor még volt valamennyi esze.
Igen.
Az orosz ukrán háború Oroszország miatt van. Látszik az agymosás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!