Bandy1126 kérdése:
Ha Ukrajna gyorsított eljárásban csatlakozik az UNIÓhoz,az mennyi idő lehet vajon?
Figyelt kérdés
2023. dec. 20. 16:18
1/20 anonim válasza:
Még úgy is évek kérdése lesz szerintem.
2/20 anonim válasza:
Egy eus szabály szerint csak akkor csatlakozhat valaki, ha azt az összes tagállam támogatja. Ez olyasmi mint a nato, ott is csomó ideig ratifikáltuk a svédeket. Az ukránokat meg még kevesebben akarják tagnak.
Tehát ez is csak egy hangzatos médiafogás ami az oroszoknak szól, hogy "ukrajna gyorsított eljárás" meg csatlakozik....de nem fog, ez teljesen nyilvánvaló.
3/20 anonim válasza:
#2: Már dolgoznak azon a módosításon, ahol el fogják venni Magyarország vétó jogát, mert ész nélkül vétózzuk vele a közös akaratot. Nagyon érdekes, hogy itthon annyira véditek a többségi akaratot (ami ráadásul legfeljebb relatív többség, mert kilencmillió emberből hárommillió szavazott a FIDESZ-re, de az amikor 27 tagállamból 26 ugyanazt akarja, és a huszonhetedik vétózik, akkor tapsoltok).
4/20 anonim válasza:
#16:25
A románok meg németek se akarják hogy az ukránok csatlakozzanak. Ebben a kérdésben legalább nem vagyunk teljesen egyedül.
A vétó jogot meg nem fogják elvenni, mert az az eu értelme. Max szigorítják, hogy pénzhez vagy mennyiséghez kötik vagy ilyesmi, hogy csak végszükség esetén lehessen használni.
5/20 anonim válasza:
#4: Az az EU lényege? Szerintem Ők ezt nem így tudják. Fura, hogy a német meg a román kormányfő nem ment ki a büfébe amikor szavaztak, sőt nem is vétózott.
6/20 A kérdező kommentje:
#3A kérdés ha csatlakoznak is az mennyi idő lehet kb.?
2023. dec. 20. 16:36
7/20 anonim válasza:
Az én szerény magánvéleményem az, hogy nem ebben az évtizedben, még akkor sem, ha gyorsított eljárásban veszik fel őket.
8/20 anonim válasza:
Gyorsítva is több év lesz szerintem.
10/20 A kérdező kommentje:
Mi érdeke az Uniónak ennyi pénzt fektetni Ukrajnába?
2023. dec. 20. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!