Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan haladna, politizálna...

Jeffrey Spender kérdése:

Hogyan haladna, politizálna tovább az EU, ha felvennék gyorsított eljárásban (a háborúban álló) Ukrajnát teljes jogú tagnak ?

Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 14:39
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
81%
Nem veszik fel, nem ez a terv, ezért nem is értem mire fel van ez a nagy csinnadratta amikor ez max egy szimbolikus hülyeség.
2023. dec. 14. 14:45
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy honnan szedtétek ezt a gyorsított eljárást? Törökországgal is már hány éve megkezdődtek a tárgyalások, aztán most távolabb áll, mint valaha. Senkit nem vesznek fel amíg nem teljesíti a feltételeket, fölöslegesen megy ezen a hiszti.
2023. dec. 14. 14:49
 3/38 A kérdező kommentje:
Törökország is játssza a sértődöttet, hogy őt mondvacsinált politikai okokból nem engedik be az EU-ba, és akkor ő blokkolni fog minden NATO-s indítványt ...
2023. dec. 14. 14:57
 4/38 anonim ***** válasza:
22%

Háborúban áll? Mikor is üzent hadat Oroszország Ukrajnának?

Nem áll háborúban.

2023. dec. 14. 15:16
 5/38 A kérdező kommentje:
Mert szerinted mégis mi van Ukrajnában ? Hógolyóznak, játszadoznak, csintalankodnak ?
2023. dec. 14. 15:26
 6/38 anonim ***** válasza:
38%

Népirtás. És különleges katonai hadművelet és nem csak szerintem, hanem Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor szerint is.

Jogilag ez nem háború.

2023. dec. 14. 15:28
 7/38 progizo ***** válasza:
78%
#4.: Mi háborúban álltunk annó a szovjetekkel? Mert hadat nem üzentünk, hanem kinyilvánította az Országgyűlés a hadiállapot beálltát a kassai és kárpátaljai bombázások, támadások után.
2023. dec. 14. 15:33
 8/38 A kérdező kommentje:

A népírtás az mitől népírtás ?

Mind az Ukrán Kormány, mind az ENSZ próbálja oblasztyokra lebontva vezetni a civil áldozatokat, és 20,000 fő alattiak, és jellemzően azokból az oblasztyokból, ahol a legelkeseredettebb harcok folytak és folynak, vagyis Kijev, Csernyihiv / Csernyigov, Szumi, Harkov, Luhanszk, Donyeck, Zaporozsje, és Herszon.

A bevonulásról kismillió Twitteres felvételt láttam, az oroszok kormánycserét képzeltek, nem pedig az emberek falhoz állítását.

Azzal vitatkoznék, hogy micsoda ez. Volt idő, hogy Putyin "különleges katonai műveletnek" nevezte az egészet. De idővel a vojni krízisz illetve a vojna v ukrajne kifejezésre váltott. Szergej Lavrov meg hibrid háborúnak hívja.

Az Ukrán Kormány meg hadiállapotot vezetett be.

Nem értem, mire jó az ilyen ellenkezés, amit leműveltek.

2023. dec. 14. 15:35
 9/38 anonim ***** válasza:
45%

Attól népirtás, hogy én népirtásnak tartom.

De ettől még nem háború jogilag.

2023. dec. 14. 15:36
 10/38 anonim ***** válasza:
35%

ma 15:28

És népírtásnak mióta felel meg szerinted? Van 10 ezer civil áldozat miközben katonai simán a százezres kategória.

Ez 1:10-hez

Ehhez képest mondjuk az USA az elmúlt 40-50 évben nem nagyon tudott úgy háborúzni, hogy ne halljon meg több civil, mint katona.

2023. dec. 14. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!