Érdekes 'kísérlet' zajlik Lengyelországban, ami nagyon tanulságos lehet Magyarországnak is?
Liberális-konzervatív-szocdem erők Donald Tusk új miniszterelnökkel most már kormányra kerülvén, Lengyelországban immár a lebontott demokrácia visszaállításán dolgoznak - deklaráltan. Sikerülhet nekik?
Vagy már annyira szétverte Kaczyński és a PiS a demokráciát, hogy szinte lehetetlen visszaépíteni?
Most például a közmédia brutális PiS felé húzásának elfogultságának megszüntetésén és kiegyensúlyozásán dolgoznak. Ami megint kísértetiesen hasonló állapot mint Magyarországon. Nem véletlen hatása miatt egyik első intézkedésük Tuskéknak.
42
Azt írtam, hogy a TASZ szerint az egyik leglényegesebb része. De ha nem így van, akkor nekik írd meg, hogy ne hazudozzanak erről.
43, én megirnám, de még ezt sem látom leirva az általad belinkelt oldalon.
Nem kezdek el velük a semmiért vitatkozni.
44
Jó, hát én nekik hiszek ilyen téren, ők tudják, hogy mit írnak le.
"...a demokrácia működésének [...] elengedhetetlen feltétele a szólás, a média szabadsága [...]". - by TASZ
45, igen, igazad van, de a magyar nyelv szabályait ismerve egy feltétel nem egyenlő a teljes egésszel.
Tehát, az, hogy a demorkrácia működésének elengedethetlen feltétele a szólás és média szabadság, még van más is benne.
Én ezért nem kezdek el velük vitatkozni, ne haragúdj.
47
Maradok a TASZ-nál, ahol belefér, hogy az EU-t negatívan is lehet kritizálni. És ezt értem a kérdező által feltett kérdés lényegére is.
49
Nem kritizáltam a TASZ-t. Esetleg ideidéznéd ahol igen? Vagy honnan szedted ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!