Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jól tette, hogy elutasította...

Jól tette, hogy elutasította az LMBTQ karszalag viselését?

Figyelt kérdés

A sheffieldi labdarúgócsapat kapitánya nem vett részt a kampányban.

[link]

2023. dec. 11. 19:42
A kérdező szavazást indított:
jól tette
hibás döntés volt
33 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem, miért kell ilyen undorító dolgokat belekeverni a sportba.
2023. dec. 11. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Igen. A sportnak nem a propagandáról kellene szólnia.
2023. dec. 11. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem nagyon érdekel. Azt csinál, amit akar. Felőlem hordhatja is, meg nem is, azt se tudom kiről van szó, ki ez az ember. Nem tudom, hogy ennek egyáltalán miért van hírértéke.
2023. dec. 11. 20:01
 4/11 A kérdező kommentje:

4-es, ha nem érdekel és nincs véleményed, miért jössz ide rizsázni?

Költői kérdés volt, köszi, hogy benéztél, helló.

2023. dec. 11. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
@5 van velemenye a 4-esnek, a @4-ben elolvashatod a velemenyet.
2023. dec. 11. 20:09
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

#4: Leírtam a véleményemet.

Ami az érdeklődésemet illeti, az valóban nem érdekel, hogy egy tök ismeretlen ember felvesz-e egy karszalagot, vagy sem. Az emberi befolyásolhatóság már inkább érdekel, amit ez a kérdés is jól tükröz.

2023. dec. 11. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

Azért a teljesség kedvéért írjuk le azt is, hogy ki is ő, az illető Anel Ahmedhodzic Svédországban született bosnyák, több nyilatkozatában szidta Svédországot és a svéd válogatottat is, aminek az lett a vége, hogy 2020-ban a Svéd válogatottsági tagságát leváltotta a Bosnyák válogatottságra. Az úr többször nyilatkozott a politikáról, amikben leginkább Svédországot befogadott hazáját szidta főleg... az úr echte mély konzervatív balkáni mentalitású, ugyan ez mondható el a Svájcban élő albánokra is, szidják azt, ahol élnek az országot a társadalmat...stb. a pénzt azért jól elfogadják... :)

A kérdésre a válasz, nem nincs gond vele, hogy nem vette fel, mindenki az mellett áll ki amiben hisz, ő úgy érzi, hogy kelet-európaiként, balkániként neki ez nem fér bele az értékrendjébe, nincs ezzel semmi baj.

2023. dec. 12. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:
41%

Ez ugyanaz a bohóckodás mint a BLM-es térdelgetéssel is ment. Megkérik a focistákat hogy "önkéntesen, szabad akaratból" demonstrálják a támogatásukat full politikai indíttatású ügyekben, aztán ha valamelyik nem kér ebből, akkor az kap hideget-meleget hogy biztosan homofób/rasszista/balkáni mentalitású (ugye-ugye #8-aska? :-)

Érdekes hogy pont az angol fociszövetség nem tanult abból hogy mivel jár ha engednek a politikai nyomásnak. Emlékezetes hogy az angol válogatott tagjai 1938-ban (!) Berlinben a meccsük előtt náci karlendítéssel tisztelegtek, a saját kormányuk és az FA kényszerítette őket rá.

2023. dec. 12. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

9-es

Annyit írtam, hogy balkáni mentalitású és nem a homofóbiára utaltam ezzel a kijelentéssel, hanem arra, hogy vannak tömegével olyan balkáni meg kelet-európai, de ugyan ide sorolhatom a muszlimokat is, akik Nyugat-Európába költöznek/mennek, a pénzt a támogatást, a karrier egyengetést elfogadják, de az ország, a társadalom vagy az az ország vezetése ellen hőbörögnek, akik engedték korlátozás nélkül beengedni és letelepedni az országba őket, erre értettem.

Sőt direkt oda is írtam ,hogy semmi gond nincs azzal, ha valaki nem akarja támogatni a melegeket, nem kötelező a szivárványos karszalagot hordani, ahogy láthatjuk a képen is nem kötelezték rá. Úgyhogy 9-eske nem hisztizni meg a földön fetrengve picsogni kell, hanem értelmezni a szöveget, már ha sikerül.

2023. dec. 12. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:
49%
Meleg vagyok, de ez a szivárvány dolog nagyon túl van tolva. Amúgy is gyűlölöm ha köteleznek valamire. Jól tette hogy nem vette fel.
2023. dec. 12. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!