Lehet, hogy 70ezer milliárba fog kerülni kedves Zelenszkij úr ámokfutása az eunak?
Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 08:41
1/15 anonim válasza:
Biztos, hogy ő az aki ámokfut?
Én úgy emlékszem, hogy nem ő támadott, hanem az ő országát támadták meg.
2/15 anonim válasza:
Nem, ha kerül is, Putyin inditotta ezt a háborút, nem Zelenszkij úr.
Senki sem kényszeritette Putyint, hogy támadást inditson egy független ország ellen.
3/15 anonim válasza:
45%-os a Kérdező?
Én sem feltétlenül értek egyet minden ukrán támadással és minden orosz elleni szankcióval, de a háborút Putyin kezdte, minden ilyen következményért Ő a felelős.
4/15 anonim válasza:
Én valahol örülök, hogy a FideSS eladta Magyarországot a kínaiaknak és oroszoknak, ezzel szívatva az agyatlan Fiddereket.
5/15 anonim válasza:
Majd akkor fogsz nyüszíteni amikor katonákat fog kérni.
6/15 anonim válasza:
támadással=támogatással* Sorry! Most keltem fel, még félig kumtszemmel írtam.
8/15 anonim válasza:
Lehet de ez nem sok hogy kicsit borsot törhessünk putler orra alá. Meg egy befektetés egy jövendőbeli tagállamba. Több értelme van mint a hamaszt nyomni pénzzel.
9/15 anonim válasza:
A sok támogatással, fegyverekkel, és a szankciók hatásaival biztosan hatalmas ez az összeg. Aztán majd az ország újjáépítése meg csak még jobban megdobja. Feltéve hogy belátható időn belül befejeződnek a harcok.
10/15 anonim válasza:
70 ezer milliárd? Ez is olyan hasra ütésből számolt összeg mit az ellenzék 3 milliárdja vagy Karácsony 500 milliója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!