A szerb oktatási miniszter szerint a belgrádi iskolai ámokfutásért nagyrészt a filmek, a számítógépes játékok és az úgynevezett nyugati értékek terjedése tehető felelőssé. Egyetértesz vele?
Nagyobb hülyeséget még nem olvastam.
Ennek se a filmekhez, se semmi ilyesmihez nincs köze.
Tudod mihez lehet ennek köze? Ahhoz, hogy a legtöbb helyen (nyugaton is) nem foglalkoznak semennyire sem a mobbinggal az áldozat szülein kívül, pedig sokszor pont az ilyen erős iskolai kirekesztés és mobbing termel ki ilyen tömeggyilkosokat. Valószínűleg itt is hasonló volt a helyzet. Ha valaki nem erősen mentális-beteg (aminek azért sok előjele is van), annak elég nyomós "oka" van ilyet csinálni, persze ezzel nem mentegetem, mert ez mégis csak gyilkosság.
Amúgy meg nehogy azt gondold, hogy Oroszországban ilyen nincs. Kínában meg azért nincs ilyen, mert már az ember valaga is be van kamerázva, ott ilyet elkövetni képtelenség, mert a gyanús egyedeket egyből őrizetbe veszik.
Oroszországban is sok iskolai lövöldözés történik sajnos, úgyhogy ha igaz is amire gondolsz, nem egy jó ellenpélda.
Ehhez képest Szerbiában korábban szinte sose volt hasonló, itt szerintem egy konkrét pszichopatáról van szó. Az hogy miből merített ötleteket, nyilván már más kérdés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!