Magyar állampolgárként melyik országokban kaphatok menekült státuszt?
El szeretnék menekülni az orbáni terrordiktatúrából. Ennél rosszabb már nem lehet, el innen, teljesen mindegy hova, csak el kell menekülni innen. Máshol ennél úgyis csak jobb lesz.
Melyek ezek az országok ahol befogadnának menekültként, mint aki az orbán-rezsim előtt menekült el?
Mert akkor nem adhatnak ki a fidesz-rezsimnek, hisz oltalom alatt állok.
Viszont emígy félő, hogyha a gonosz Orbán el akar kapni, akkor az EU-n belül elrabolhat, rettegek attól nehogy valamilyen EU-s szabályra hivatkozva az orbáni terrorrezsim martalékául essek. És az az EU-s ország ahova elmenekültem az Orbán kérésére kiadjon nekik és a gonosz karmai közé kerülhetek.
Egyszerűbb letelepedési engedélyt kérni egy EUs országban.
Nekem már van, én igy huxitmentes vagyok.
És mi ennek a letelepedési engedély kérésének a menete?
Melyik országban sikerült fedezéket találnod a tomboló orbáni fasizmusból?
Ez biztos?
Sajnos nem vagyok meleg. Emiatt nagyon is szégyellem magam, sajnos mindig mindenben én sem lehetek annyira haladó.
Viszont ha melegnek identitálom magam, anélkül, hogy ténylegesen is meleg orientációjú lennék akkor azt le fogják ellenőrizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!