Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi ez a kirohanása Orbánnak...

Mi ez a kirohanása Orbánnak Ukrajna ellen megint? Magyarország a lázas miniszterelnöke non-militáris háborúját vívja Ukrajnával szemben hónapok óta?

Figyelt kérdés

Nyelvtörvény nem lehet az oka. Szlovákiában sokkal erősebb magyarellenes nyelvtörvény van mégis barátjaként támogatja a magyarellenes Robert Ficot aki ezt elfogadtatta- Orbán Viktor.

[link]

2023. dec. 6. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktor mint az orosz szolgálatok ügynöke diverzáns politikát folytat Ukrajna ellen az Unión belül.
Orbán Viktor ha rúgnia kell valakibe az oroszok által megtámadott ukránokba rúg. Ilyen személyiség.
Orbán Viktor kedveli az ukránokat és Zelenszkijt - csak így kívánja nagyobb ellenállásra ösztönözni őket.
19 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
59%
Mondanám, hogy ez lett neki mondva Moszkvában, de szerintem ennek az embernek mondani sem kell Moszkvában, automatikusan azt teszi, ami az oroszoknak jó.
2023. dec. 6. 16:58
 2/24 anonim ***** válasza:
65%
Még csak nem is a csatlakozási tárgyalásokról lenne szó, csak a csatlakozási tárgyalások megkezdésének a megtárgyalásáról, de putyin már ezt se akarja. Akarom mondani orbán.
2023. dec. 6. 17:10
 3/24 anonim ***** válasza:
44%
"Szlovákiában sokkal erősebb magyarellenes nyelvtörvény van " ez nem igaz.
2023. dec. 6. 17:15
 4/24 anonim ***** válasza:
68%
Normális ember nem gondolhatja, hogy egy diktatórikus, magyar nemzetiséget elnyomó és háborúban álló ország EU tag lehet.
2023. dec. 6. 17:16
 5/24 Jeffrey Spender ***** válasza:
47%
Mi értelme a kérdésnek, kérdező, hogy az ellenvéleményen levőket előre le oroszbérencezed ?
2023. dec. 6. 17:19
 6/24 anonim ***** válasza:
67%

Körbekerítem a termőföldem.

Erre lehet azt mondani hogy a terményeim védelmében tettem ami szerintem a jogos érdekem.

De azt is lehet mondani hogy az őzek ELLEN tettem hogy ne egyék meg és milyen gonosz és kirekesztő vagyok.

Döntsd el hogy melyik állítással értesz egyet.

2023. dec. 6. 17:25
 7/24 A kérdező kommentje:
5. Ki sem ejtettem azt a szót hogy oroszbérenc... te gyakran hozzáképzelsz dolgokat kérdésekhez. De most hogy mondod lehet hogy át kéne nevezned a nickedet :D
2023. dec. 6. 17:25
 8/24 anonim ***** válasza:
52%
Talán mert ne akarjon már az EU felvenni egy háborúban álló országot, ami mellesleg aláásná a helyi mezőgazdaságot is a génkezelt és olcsó, minőségben alacsony termékeivel ez által. Mellesleg semmilyen egyéb téren nem áll készen ilyesmire.
2023. dec. 6. 17:26
 9/24 anonim ***** válasza:
65%

Normális ember tudja, hogy a csatlakozáshoz teljesíteni kell a csatlakozási feltételeket, amik akár több évtizedes folyamatok.

Sosem volt szó arról, hogy most azonnal tag legyen, csupán a leghülyébbek hiszik még mindig ezt.

2023. dec. 6. 17:54
 10/24 A kérdező kommentje:

9. Épp ezt akartam felvetni. Hogy akár évtizedek is lehetnek. Lásd töröko.

Megint meg az Orbán általi aljas hangulatkeltés Ukrajna ellen.

A népek nagyobb megbékélése érdekében... :(

2023. dec. 6. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!