A kommunista Putyin most ágyékon lőtte magát? Az USA és Kína új kereskedelmi megállapodásokat kötöttek egymással.
Én már régen is írtam ezen az oldalon, hogy Kína sose fog szembe menni a nyugattal, mert a Kínai termékek legnagyobb felvásárlója a nyugat.
Persze akkor a sok itteni "szakértő" lepontozott, pedig csak egy logikus következtetést vontam le.
Kína termel az USA meg felvásárol.
Csak van valaki a kabinetben, aki beült legalább három közgazdaságtan előadásra. Szerintem sosem gondolták komolyan, hogy Kína feladja a növekedését egy világháborúért, amit egyáltalán nem biztos, hogy megnyernek, ha egyáltalán valaki.
Valójában a világháború akkor fog elkezdődni, mikor az USA-Kína kapcsolatok megromlanak.
1. Putyin nem kommunista.
2. Nem lőtte lábon magát.
3. Ukrajna helyzete egyre reménytelenebb, ezt egyre többen látják be.
4. A fentieken semmit nem változtat egy kereskedelmi megállapodás, az orosz-kínai politikai és gazdasági kapcsolatok soha nem voltak ilyen jók. Kína örömmel vásárolja fel az orosz nyersanyagokat, hatástalanítva a nyugati szankciókat.
bírom amikor jön egy hír mint pl ez is, hogy valamilyen gazdasági megállapodást kötöttek és akkor egyesek pl te is kérdező el vannak ájulva, meg már egyből világváltozást meg putyin végét jósolod. kb semmit nem jelent.
ahogy a 3as is mondja, ősszel igencsak bevásároltak pl uránból az amerikaiak.
változott valami? max negatív irányba.
pl az oroszok fizetik a tranzitdíjat az ukránoknak a rajtuk áthaladó energiahordozó-vezetékekért és háborúban állnak, na ehhez mit szólsz?
mondhatni az oroszok finanszírozzák az ukránoknak a háborút micsoda ellentmondás nem? na kb ez a hír is egy ugyanilyen semmiség.
Persze, mert látszólag mindenki haragban van mindenkivel, közben a háttérben jól átvernek minket és egymással üzletelnek.
Milyen izgalmasan hangzik. De nem ilyen egyszerű a képlet.
Vannak élő szerződések, amiket be kell tartani. Ilyen például az ukrán tranzit. Vagy hogy az EU országai és az USA továbbra is üzletelnek Oroszországgal.
Kína és az USA kapcsolatában volt egy nagyobb csörte, ami elülőben van. Akkor sem jelentette azt, hogy teljesen megszakítják a kapcsolatot, egymást csépelnék, hanem csak korlátozások voltak, oda-vissza. Az USA lépéseire válaszul Kína jelentősen készült korlátozni a nyersanyagkivitelt.
Ezeknek a korlátozásoknak fenntartása egyik félnek sem érdeke.
I.)
Orwell: 1984.
Hogy épp ki kivel szövetséges, ki kivel háborúzik, az folyamatosan változik, a folyamatos (látszat!!)háború a lényeg.
(USA= Óceánia; Oroszország= Eurázsia; Kína= Keletázsia.)
II.)
Putyin már 100X megbukott, 10X meg is halt, Oroszország 49X összeomlott már, de most... de most aztán nagyon elszúrta Putyin! Bizony ám! ☝🏻
😅😅
vágyvezérelt kérdés amit naponta kír a kérdező
az üzlet és a szerelem 2 különböző dolog!
fun fact: jelenleg az USÁnak nagyobb szüksége van Kínára mint vice versa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!