Izrael pártiak tudják, hogy valójában Izrael támogatja a Hamaszt?
Ezek Netanyahu szavai 2019-ből :
“Anyone who wants to thwart the establishment of a Palestinian state must support bolstering Hamas and transferring money to Hamas. That’s part of our strategy…”
Magyarul Izrael anyagilag támogatta a Hamaszt de az is lehet hogy Izrael hozta létre. Egy ilyen szélsőséges terrorszervezettre hivatkozva Izrael bármikor megtámadhatja a palesztinokat, elüldözheti őket és elveheti a földjeiket. Továbbá ezzel megosztja a palesztinokat akik így nem tudnak egységesen fellépni. Pont ez történik jelenleg.
Az USA-nál is ugyanez a módszer. Létrehoznak iszlamista terrorszervezeteket majd ezekre hivatkozva támadták meg az adott országot.
Én szoptam be? Ott van Netanyahu nyilatkozata szó szerint idézve. Inkább te szoptad be a cionista propagandát.
A terrorista vezetőknek elég jó üzlet a többi meg csak azt látja hogy Izrael ellenesnek mondják magukat ami nekik elég.
#6 "a többi meg csak azt látja hogy Izrael ellenesnek mondják magukat ami nekik elég."
Hát persze, ennyi elég szokott lenni ahhoz, hogy valakik embereket öljenek és az életüket áldozzák a nagy semmiért. Tényleg vedd be a gyógyszereidet.
"Hát persze, ennyi elég szokott lenni ahhoz, hogy valakik embereket öljenek és az életüket áldozzák a nagy semmiért. Tényleg vedd be a gyógyszereidet."
Ők azt látják hogy Izrael gyilkolja őket és elveszik a földjüket a Hamasz meg azt hangoztatja hogy leszámol Izraellel. Ez nekik bőven elég.
azt nem értem kedves kérdező, hogy minek.
mi is tudjuk, hogy nem szeretitek a zsidókat és ti is tudjátok, hogy erről van szó. annyira felesleges mindenféle konteót kitalálni. pontosan tudjuk, hogy miről van szó.
dögöljön meg az összes, nem sokkal egyszerűbb kimondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!