A törökök miért tiltották be pridot?
2023. nov. 29. 07:45
11/19 anonim válasza:
(vagyis, ööö, véletlenül írtam „mit vársz”-t *csak utoljára*, de eredetile ez volt: mit várUNK)
12/19 anonim válasza:
Azért hogy az egyszerű török emberek figyelmét eltereljék a valós problémákról.
Miért nálunk miért harcolnak a narancskommunisták az LMBTQ ellen? :D
13/19 A kérdező kommentje:
12
Nálunk akkor nincsenek valós problémák itt van pride, de nem is egy, nem is kettő, hanem egyenesen pride hónap!
Ez szarul gondoltad át kissé mi?
2023. nov. 29. 19:00
14/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
13 Mutasd meg drága barátom, hogy hol említettem, hogy nálunk nincsen Pride? :D
16/19 A kérdező kommentje:
15
Logikai problémáid vannak!
14Jujj de uncsi vagy!
2023. nov. 29. 19:05
17/19 anonim válasza:
13 Azt mondtam, hogy amíg a választópolgárok azon vitatkoznak, hogy lehet-e tartani Pride-ot vagy le kell-e fóliázni a b*zis könyveket, addig senki nem foglalkozik azzal, hogy hozzá nem értő emberek hozzák a fontos gazdasági kérdéseket.
18/19 A kérdező kommentje:
17
De nem vitatkoznak a törökkök nem lehet kész!
2023. nov. 29. 19:13
19/19 anonim válasza:
Azért mert nem lehet pride-ot tartani, attól még vitatkozhatnak rajta. Nálunk sem lehet fólia nélkül szivárványos könyveket árulni, mégis erről megy a vita hónapok óta.
Hány éves vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!