A törökök miért tiltották be pridot?
2023. nov. 29. 07:45
1/19 anonim válasza:
Mert tiltja a vallásuk. Igazuk van.
De vallástól függetlenül kéne betiltani az egész világon.
Nálunk is!
2/19 anonim válasza:
Igazuk volt.
Nem csak vallási, hanem erkölcsi okokra hivatkozva.
4/19 anonim válasza:
Mert a homárparádé káros. Káros a normális embereknek, mert az arcunkba tolja a devianciákat, és a gyerekeket is erre neveli. Káros a búziknak is, mert erősíti a sztereotípiákat.
5/19 anonim válasza:
Pontosan hogyan tolják az arcodba a devianciákat a pride által? Mert én csak a jobboldali hírekben szoktam hallani róla. Azt meg kétlem, hogy a pride hirtelen eléd ugrana a bokorból, miután ha ennyire foglalkoztat akkor fél perc alatt ránézhetsz az útvonalára bármelyik jobboldali hírportálról. De még ha látnád is hirtelen a pride-ot, nem rémlik, hogy a magyarok nagyrésze bringára pattant volna vagy futni kezdene a bringa meg futóversenyek után, amiket az arcukba toltak Budapest utcáin.
8/19 anonim válasza:
az iszlám magát a homoszexualitást is tiltja (szexuális tevékenység azonos nemű partnerrel), ugyanott mit várunk akkor a pridedal kapcsolatban
9/19 A kérdező kommentje:
"mit várunk akkor a pridedal kapcsolatban"
Én semmit nem várok!
2023. nov. 29. 18:53
10/19 anonim válasza:
nem is azt írtam, hogy te vársz... szótár kell? képletesül „mit vársz” = „nem meglepő” még mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!