Izrael áll az Írországi támadás hátterében?
Írország kritizálta legkeményebben Izraelt az EU-n belül és kiállt a palesztinok mellett. Ezért is meglepő hogy egy feltételezhetően arab származású férfi Írországban megkéselt négy embert ráadásul egy iskola lőtt. Ennek semmi értelme. Miért támadna egy arab abban az országban ami leginkább kiáll a palesztinok mellett? Az is érdekes hogy a támadás után néhány órával később már zavargások törtek ki pedig még nem is lehetett tudni hogy mi is történt pontosan.
Egy ilyen eset Izraelnek kedvez. Ezzel mondhatja hogy ilyenek az arabok, ilyenek ellen harcol Gázában, ezeket véditek stb. Szerintem nagyon valószínű hogy az izraeli titkosszolgálat áll a támadás mögött és indította el a zavargásokat is Írországban, ezzel üzenve hogy ha a palesztinokat támogatják, így járnak.
"Nekem is a zsidók jutottak eszembe.Szerintem az összes támadást az euban a zsidók csinálták,hogy az ártatlan és szorgos szír,afgán,algír fogorvosokat rossz színben tüntessék fel."
Izrael támogatta a Hamaszt. Ezt Netanyahu el is ismerte. Az is tény hogy az ISIS-t Izrael hozta létre közösen az USA-val. Az izraeli propaganda pedig úgy szól hogy a palesztinok is olyanok mint a ISIS akik Európában gyilkolnak. Így amikor Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen, te ezt el fogod nézni nekik, mondván ezek mind iszlamista terroristák. Érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!