Izrael áll az Írországi támadás hátterében?
Írország kritizálta legkeményebben Izraelt az EU-n belül és kiállt a palesztinok mellett. Ezért is meglepő hogy egy feltételezhetően arab származású férfi Írországban megkéselt négy embert ráadásul egy iskola lőtt. Ennek semmi értelme. Miért támadna egy arab abban az országban ami leginkább kiáll a palesztinok mellett? Az is érdekes hogy a támadás után néhány órával később már zavargások törtek ki pedig még nem is lehetett tudni hogy mi is történt pontosan.
Egy ilyen eset Izraelnek kedvez. Ezzel mondhatja hogy ilyenek az arabok, ilyenek ellen harcol Gázában, ezeket véditek stb. Szerintem nagyon valószínű hogy az izraeli titkosszolgálat áll a támadás mögött és indította el a zavargásokat is Írországban, ezzel üzenve hogy ha a palesztinokat támogatják, így járnak.
Könnyen lehet mert pld erre is vetemedett: hogy a hamaszt irael csinálta!
" amint azt Mehdi Hasan egy új videóban mutatja a visszacsapásról, az izraeli tisztviselők elismerik, hogy segítettek a csoport megalakításában."
"De azt is tudtad, hogy a Hamasz – amely az „Iszlám Ellenállási Mozgalom” arab rövidítése – valószínűleg nem létezne ma, ha nem lenne a zsidó állam? Hogy az izraeliek az 1970-es évek végén segítettek egy csomó palesztin iszlamistát a világ egyik leghírhedtebb militáns csoportjává tenni? "
"Yitzhak Segev tábornok, aki az 1980-as évek elején izraeli katonai kormányzó volt Gázában. Segev később azt mondta a New York Times riporterének, hogy segített finanszírozni a palesztin iszlamista mozgalmat"
„Az izraeli kormány adott nekem egy költségvetést – vallotta be a nyugalmazott dandártábornok"
3
Sajnos nem vicces de tulajdonképpen Igen!
Csak ABBA gondolj bele, ha ez igaz, akkor annak mi a konklúziója.
Ehhez kapcsolódóan hallottam egy régi önkényes mérvadó című műsorban Puzsértól, hogy Russia úgy vetett véget a terrorista akcióknak, hogy az FSZB felkutatja annak családját,rokonait és 0-99 korig mindenkit kivégeznek. Ez még oké.
De ha a kérdésed állítasa igaz, akkor az már nagyon bajos és súlyos vád vagy tény, mert az megfélemlítés, terrorista akció az írországi eset. Ilyen lenne egy titkosszolgálat? Nem hiszem. Nem ez a jogköre, feladata, pontosan az ellenkezője a feladata, amit állítasz. Megakadályozni minden terrorista akciót.
A titkosszolgálatnak az a feladata amivel éppen megbízzák.
Az írországi esetnek semmi értelme ha valóban arab volt az elkövető. Minden jel arra mutat hogy Izrael áll a támadás mögött.
9#
Basszus télleg.
Nekem is a zsidók jutottak eszembe.Szerintem az összes támadást az euban a zsidók csinálták,hogy az ártatlan és szorgos szír,afgán,algír fogorvosokat rossz színben tüntessék fel.
Sőt az orosz ukrán háborút is ők robbantották ki.
Kinába is be vannak épülve és uszítják egymásra a jóembereket..
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!