Nyugaton az emberek mekkora részét zavarja, hogy kisebbségbe kerülnek a fehérek?
Persze a politikai korrektség miatt nem szabad ezeket a kérdéseket nyíltan felvetni, de informális közegben bizonyára ott is beszélnek ezekről. Nekem egyik Németországban élő ismerősöm mondta, hogy olyan iskolába járt, ahol a diákok 70%-a bevándorló családokból jött és semmit nem beszélt németül. Amikor egyik tanára azt találta mondani szülői értekezleten, hogy az oktatás színvonala azért romlik folyamatosan, mert azt a németül nem beszélő diákok szintjéhez kell igazítani, akkor nagy botrány lett belőle és kirúgták, pedig nagyon sokan egyetértettek vele.
Ugyanígy ha valaki egy kisebb faluban él, ahol mondjuk csak fehérek vannak, elcsodálkozik mikor bemegy egy nagyvárosba és már csak elvétve találkozik németekkel, franciákkal, britekkel, a többség teljesen más. Az USA-ban is sok fekete polgárjogi aktivista is elmondta, hogy ha észreveszi éjszaka, hogy valaki jön utána az utcán, megfordul és látja fehér, akkor sokkal inkább megnyugszik, mintha fekete lenne. Ott is a fehérek elköltöznek a kertvárosi részekre, a feketék által lakott városnegyedek meg gettósodnak és persze ez hozza magával a rosszabb minőségű iskolákat, egészségügyi ellátást, stb.
# 12
Magyarországon 1980-ban 3% körül volt az adott évben születettek között a romák aránya, 2020-ban, a Debreceni Egyetem demográfusai szerint már 33% volt az akkor Magyarországon született gyerekek között a romák aránya.
Ugyanezek a demográfusok a 2040-es években már 50% fölé sorolják a született gyerekek között a romák arányát.
Kedves kérdező!
A magyarországi helyzetről mi a véleményed?
Mert a 2040-es évekre már azt jósolják a Debreceni Egyetem demográfusai, hogy a Magyarországon születő gyerekek több, mint 50%-a cigány lesz.
Jelenleg kb. 33% a cigányok aránya az adott évben Magyarországon született gyerekek közül, mind a Debreceni Egyetem demográfusai, mind Balog Zoltán volt emberi erőforrás miniszter véleménye alapján.
1980-ban viszont még csak 3% körül volt a Magyarországon született gyerekek közül a cigányok aránya, a 2020-as évekre ez felment 33%-ra, a 2040-es évekre pedig 50% fölött várható.
Tehát néhány évtizedes távlatban Magyarország sem marad fehér többségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!