Hogyan rangsorolnátok a Skandináv országokat életszínvonal szerint, ha az 1. a legjobb?
Életszínvonal szerint igen. De az már más kérdés, hogy ki hogyan kedveli azt a hideget, meg, hogy annyira messze és elszigetelve van.
#10-11
Igen, egy kicsivel jobb.
Magasabbak a fizetések, és az árak is, szóval ilyen szempontból nem annyira látványos. Viszont a magas árak részben abból adódnak, hogy nagyon protekcionisták, és eléggé védik a helyi termelőket (nyilván az sem tesz olcsóbbá semmit, hogy távol vannak mindentől). Amikor Izlandon voltam, azt láttam, hogy a boltokban amit csak meg bírtak termelni azon az éghajlaton, az helyi volt.
Emellett az Izlandiak szerintem sokkal barátságosabbak, és nyitottabbak mint a többi skandináv ország. Ez is számít, ha valaki kiköltözik.
Nem beszélve arról, hogy a világ egyik legtisztább, és a legbiztonságosabb országa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!