Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek ilyen jövőbeli és...

Szerintetek ilyen jövőbeli és életrevaló zenétől hogy butult a társadalom Azahriah féle olcsó dolgokig?

2023. nov. 20. 06:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2023. nov. 20. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Gagyi lakodalmas tucatzene,de könnyen emészthető, ráadásul már a csapból is ez folyik. Dehát a popzene mindig is ilyen volt, sose az igényes zenehallgatóknak készült.

Itt a francia változata: [link]

Kb minden országnak megvan a saját Bazáriája.

2023. nov. 21. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:

A kétezres évek még kicsit a rockzene (az meg a rockabilly, jazz és bebop, no meg a metálzene a bécsi klasszicizmus hatását) utóhatását élvezte, amikor az arpeggio, a dallamok és a harmónia volt a váz. A modern popzene kicsit más, most nagyon fontos lett a lenyűgözés. Dropok kellenek és odabaszós hangzások. Majd az idő kiválogatja ami tényleg jó, sok évtizedes távlatban mindig a szépérzék nyer. GG Allinra is max azért emlékszünk, mert dobálta a szarát. Ilyen minden korszakban volt.

((

Amit linkeltél nem teljesen jó példa, mert egy sima kereszt formájú "dallam" némileg feldíszítve. Aki pl játszik orgonán, az ilyeneket bármikor nyom fejből. Felépítésre, dallamra abból a korból a Stay (Sash, la Trec) talán jobb példa. Viszont meghökkentő szerkezet pedig akkor is volt, ott a Be cool (Paffendorf) első másodpercei.

))

2023. dec. 1. 00:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Bazária zenéje könnyen emészthető, gondolkodni se kell rajta, készen fogyasztható, ráadásul a csapból iscl ő folyik. Pont ez kell a 13 éves rajongóinak, az ilyen hígf.os lakodalmas pop.
2023. dec. 1. 08:25
 15/15 anonim ***** válasza:

4# ja az a 15 perc már kb 7 éve tart. Csak hát lusta voltál utána nézni. De elárulom, hogy ő már bőven Azahriah előtt híres volt a YT-n Paulstreet néven és már akkor is csinált zenéket. Én emberekről úgy fejtek ki véleményt, hogy utána nézek.

Tucatnyi podcastet halgattam meg vele és róla, tucatnyi videóját néztem meg, a zenéi nagy részét meghalgattam megvizsgáltam a szövegeket hozzá kapcsoltam ahhoz, hogy miért írhatta. Valami történt vele a múltjában amiért megírta az adott dalt? Nekem van e valami szorosabb kötődésem az adott zenéhez? Megértettem a személyiségét a gondolkodásmódját stb.

Ezekből jött le, hogy mennyire is intelligens és a mai magyar zenészek 90%-nál egyedibb és szerethető a zenéje. Képes vagyok elkülöníteni a komolyabb hangvételű és az inkább bulikba készült zenéit.

Ezeket össze vetve tudtam eldönteni, hogy szimpatikus e vagy sem.

Nem úgy ahogy valószínűleg te csináltad, hogy: meghalgatok tőle max 2-3 zenét azokat se végig azt úgyse fog tetszeni.

2024. jan. 18. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!