Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak szerintem vannak az...

Csak szerintem vannak az ukránok óriási bajban?

Figyelt kérdés

Az ellentámadásból nem lett semmi, csak állóháború. Az oroszok támadnak inkább, bakhmutnál is megindultak. Hiába a nyugati támogatás, lassan elmorzsolódnak az ukránok.

Az ukránok helyében béketárgyalásokat kezdeményeznék. A jelenlegi front lenne az új határ. Ennél csak sokkal rosszabb helyzetbe kerülhetnek. Innen már csak további területeket fognak veszíteni, na meg rengeteg katonát.

2023. nov. 16. 23:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
jav.: Nemcsak szerinted. Az origo "rendkívülije" (címoldal, vezető hír) szerint Ukrajna huszonhatszor omlott össze, bukott, veszített, stb. a háború kezdete óta. Havonta egyszer megsemmisülnek szegények. Ha valamit ennyiszer megírnak, az holthaláltutibiztos, hogy pont most tényleg úgy van.
2023. nov. 17. 09:34
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ki ez a barom?
2023. nov. 17. 10:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Melyik?
2023. nov. 17. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ukrajna kimerült. Az ország bő negyede elmenekült, a nyugatról érkező támogatás egyre jobban inog, egyre több ország akarja csökkenteni a rájuk locsolt pénzt és hadianyagot. Ha fenn is tartanák a támogatásokat, nem sok haszna van a fegyvernek, ha nincs, aki elsüsse.

Függetlenül attól, mit kommunikálnak hivatalosan, Ukrajna valószínűleg már csak azért harcol, hogy amikor béketárgyalásokra kerül a sor, ne egyedül Oroszország szabja a feltételeket.

Szerintem a legjobb, ami ezek után kisülhet a dologból egy a két Korea közöttihez hasonló DMZ és hogy a megszállt területek hivatalosan évtizedekig vitatott területek maradnak.

2023. nov. 18. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!