Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Orbán benyal tövig Isrealnek...

Orbán benyal tövig Isrealnek miközben legnagyobb barátja Erdogan és a török nép nem kedveli őket (PC-n mondva), nem lesz ebbű baj?

Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 00:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
Orbán politikája tele van ilyen ellentmondással, de a szavazóit ez nem zavarja. Például belföldön úgy szól a propaganda hogy az iszlám veszélyes, nem kérünk belőle, de külföldön meg belépteti Magyarországot a muszlim országokból álló Türk Tanácsba és Erdogan közeli barátja aki szintén muszlim.
2023. nov. 16. 11:11
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

#9 tehát ha egy országban van egy iszlám építmény, akkor azaz ország arab? Jó tudni, hogy Pakisztán, Banglades, Malajzia, Szingapúr, Indonézia és Kazahsztán mind arab országok.

De tényleg ideje lenne visszamenned iskolába és a nAgY sEgÍtSéG eZ a MaGyArCsAlÁdOkNaK megszólalás felböfögése helyett valami hasznosat csinálni, például tanulni.

2023. nov. 16. 13:00
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
12, ha mutatsz egy olyan iskolát, ahol minden óra megvan tartva és minden tanári poszt be van töltve, igérem, már megyek is és személyeskedésmentesen fogok tanulni.
2023. nov. 16. 13:05
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

"#9 tehát ha egy országban van egy iszlám építmény, akkor azaz ország arab? Jó tudni, hogy Pakisztán, Banglades, Malajzia, Szingapúr, Indonézia és Kazahsztán mind arab országok."

Fidesz szavazó :) Szerintem túl magasra tetted a lécet. Ne várj tőlük sokat.

2023. nov. 16. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
14, áh, tehát többeknek szólt az a komment, akkor megnyugodtam, hogy nem is nekem irta. Igy már rendben VAGYUNK!
2023. nov. 16. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

13: egyébként online is tudsz tanulni, ha már az iskolában nem tanultál.

rengeteg történelmi videós csatorna van youtubon is, vagy natego, viasat history, history channelen is érdekes műsorok vannak.

2023. nov. 16. 23:47
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
#13 nem az én dolgom, hogy a te oktatási problémáidat orvosoljam.
2023. nov. 17. 08:16
 18/19 anonim ***** válasza:
36%

16-17

Nagy segitség ez a magyar családoknak!

2023. nov. 17. 08:24
 19/19 anonim ***** válasza:
64%
18: mi vagy te papagáj? hogy mindig csak ezt mondod?
2023. nov. 17. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!