#13 Miért volna jó más emberek irreális üldözése olyan miatt amiről nem tehetnek? Vagy ez valami hergelő tünetés volt ott törökben? Mert akkor jogos, de ebben az esetben hazánkban is ugyanez történne, meg szerintem bárhol, a garázdaság sehol nem megengedett. Ha csak simán a közterületen tartózkodtak, és amiatt akkor nagyon szomorú! De muszliméknál, meg posztszovjetéknél ez a helyzet melegügyben, sajnos nem lep meg. Mi volt a videó kontextusa?
2023. nov. 16. 01:00
12/32 anonim válasza:
14.
Nem arról tehet, hogy meleg, hanem , hogy provokál!
Azért is sittelik le a zsaruk őket!
2023. nov. 16. 01:03
13/32 anonim válasza:
#15 De ez mi volt ott, valami magáncélú tüntetés? Annyit ír a cím, hogy pride. De törökországban az nem lehet jogilag.
2023. nov. 16. 01:06
14/32 anonim válasza:
#17 Valóban nincs értelme a pridenak azokban az államokban, ahol semmiféle hátrány nem éri a mindennapokban a melegeket: Németország, Franciaország, Belgium, Dánia stb-stb, ott csak provokálás. Nálunk, meg pár helyen sajnos még szükséges, Törökországban, Oroszorsázgban, illetve az "isztán" országokban illegális, mivel egyszerűbb egy társadalmi probléma szőnyeg alá söprése, mint a konszenzusos megoldás sajnos.
2023. nov. 16. 01:15
15/32 anonim válasza:
18
" Valóban nincs értelme a pridenak azokban az államokban, ahol semmiféle hátrány nem éri a mindennapokban a melegeket: Németország, Franciaország, Belgium, Dánia stb-stb, ott csak provokálás. "
és ezt nekik is megmondtad, vagy csak itt nagy a szád ?
2023. nov. 16. 01:42
16/32 anonim válasza:
#19 Mit kéne megmondjak? :DD Mindjárt rögtön írok a Német Szövetségi Kancellári Hivatalnak, hogy nem nagy a szám, provokáltok, mert user453535 erre kért a gyakorin xD. Csak ti foglalkoztok ennyit ezzel, hogy hol tart épp a pride, és miért káros illetve írni a trágár szövegeket hozzá. Csak ehhez értetek, meg a nullapontozáshoz, de objektív véleményezés személyeskedés nélkül már nem történik részetekről, hát, akkor nyomogassátok izomból a piros x-et.
2023. nov. 16. 01:58
17/32 anonim válasza:
Én is szkíta óvodába jártam mint az egyes.
2023. nov. 16. 03:25
18/32 anonim válasza:
Én minden ilyen hirnek örülök. Amig ilyeneken lehet csámcsogni és felháborodva homofóbnak lenni, addig sem kell a magyar kormány teljes csődjéről beszélni.
2023. nov. 16. 06:42
19/32 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy:
-amig náluk ilyen "problémákkal kúzdenek", addig nálunk üresen állnak az óvodák, mert nincs már pedagógus, aki foglalkozna a gyerekekkel, alig születik gyerek -ezt a születésszámok igazolják- és a legjobb, hogy a meglévő szülőknek ebbe a környezetbe kell kivinni a meglévő gyerekeket, ha normális életet szeretnének biztositani neki.
Azt gondolom, hogy ahelyett, hogy ezen pörögne a magyar kormány és azok támogatói, lehetne azon gondolkodni, hogy tudnánk élhető alternativát teremteni ez ellen és, hogy ne Berlinben legyen a magyar gyerekek jövője, hanem Budapesten. De ez valamiért nem viszi át az ingerküszöböt, csak nálam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!