Németország konzervatív?
„igen, én is ezért kérdőjelezném meg ezt az állítást, ugyanis ha olyan dekadensek lennének, most nem a világ 4. vezető gazdasága lenne az országuk.”
Szerintem nem ehhez van köze.
Aham dekaNdens...előbb nézz utána, h mit is takar ez a szócska ;)
Amúgy, ahogy az egyik válaszadó is írta, nem a gazdasági státuszára gondoltam, hanem hogy pl. hatalmas társadalmi feszültségek vannak az országban, valamint munka nélkül is meg lehet szépen élni ott gyakorlatilag, persze itt is, de amolyan putri szinten.
Egyébként meg nem igazán lehet elmondani, h Németo. konzervatív lenne, egyáltalán nem egységes.Nagy szélsőségek vannak ilyen téren is, mert (nagyobb részt keleten) sok ultrajobboldali, ultrakonzervatív csoport van, míg (inkább nyugaton) sok ultrabaloldali, ultraliberális csoport...meg persze egy csomó átmenet a kettő között.Egyébként a legtöbb nyugat-Európai országban hasonló a helyzet néhány szempontból, viszont szinte sehol sem uralkodik akkora identitászavar, mint Németo.-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!