"Németország, probléma van!”. Igazat írhat a Bild?
„Világunk rend nélkülivé vált, és mi benne vagyunk a közepén” – kezdi kiáltványát a német Bild magazin.
Azóta leadtak egy másik cikket, amin háborognak, hogy nem képes egy ütős hadsereget kiállítani Németország, ha belesodródna egy háborúba. Én viszont értetlenül állok ez előtt. Hisz nem ez volt a fősodrású média célja? Próbálja ki magát az ember nőnek is. A háborúban letörik a köröm, a lakknak is baja lesz, a belőtt szép kis sérót szétfújja a szél és ugye egy nő nem alkalmas a háborúra mentalitásában sem. Így ugye a férfiak elnőiesítésekor már nem harcolnak. Nem ez volt hát a cél? [link]
"Én viszont értetlenül állok ez előtt. Hisz nem ez volt a fősodrású média célja? Próbálja ki magát az ember nőnek is. A háborúban letörik a köröm, a lakknak is baja lesz, a belőtt szép kis sérót szétfújja a szél és ugye egy nő nem alkalmas a háborúra mentalitásában sem."
. Nem értem: most Te a nőket utálod, vagy csak a németeket?
7 Egy férfi, ha nővé érzékenyítették át, akkor a nőies tulajdonságot tette magáévá. A mai metroszexuális PÁWA tini generációk már festik a hajuk és mindig be van lőve egy irányba. Festik a körmeik és a legérzékenyebb női identitást vették fel. Ezek az LMBTQ kategóriába sorolt egyének már nem lesznek képesek többé harcolni. A plázacica nem megy a frontra. Erről beszélek.
Jogom van megmondani, hogy ne vehesse fel a női nemet csak az aki annak született. Fordítva is igaz. Nem azért leszel nő, mert férfiként kipattan az agyadból, hogy micsoda buli lenne. Látom nem érted. Én nem azt mondom, hogy ne éljenek férfiként akik már nőként képzelik el maguk, hanem hogy nem akarnak majd. Most sem akarnak harcolni. Olvasd el figyelmesen !
Itthon is a Blikk-ből tájékozódsz? Ha ott írnak valamit az a tuti?
Mert az is pont olyan bulvár magazin mint a németeknél a Bild
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!