Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hamasz túsznak lenni mégse...

Hamasz túsznak lenni mégse olyan rossz?

Figyelt kérdés

A 85 éves néni kézfogással köszön el a hamaszosoktól 🤝

[link]

2023. okt. 30. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
A Hamasz tagjai nagyon rendes emberek.
2023. okt. 31. 09:05
 12/14 anonim ***** válasza:
kurucinfo🤣
2023. okt. 31. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy nagyon idős emberről beszélünk. Talán fel se fogta már igazán mi történik vele. Nekem legalábbis az ilyen korú nagyanyám már kétszer felhív egymás után, mert elfelejti, hogy 10 perce beszéltünk.

Ráadásul a nagyon humanista, a férjével együtt Gázából szállítottak civileket Izraelbe orvosi kezelésre. A lánya szerint ő ilyen.

Azok után amit hallottam, láttam videókon, hogy mit tettek másokkal, már nem tud meggyőzni, hogy emberséges.

De!

Minden ember más. Ahogy mi is, a palesztinok is. Talán kifogott egy olyan hamaszos őrt, akiben még van emberség. Nem hiszem én sem, hogy mindegyik képes levágni a fejét egy gyereknek. Vagy felkoncolni egy terhes nőt, és belelőni az embrióba.

Mindenhol vannak elmebeteg vadállatok. Meg olyanok akik nem képesek dolgokat megtenni. Talán közöttük is akad.

2023. okt. 31. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:

13#

"Talán kifogott egy olyan hamaszos őrt, akiben még van emberséges"

Na ezaz.Ezek kényük kedvükre ölnek vagy életben hagynak,csak úgy random.Éppen milyen hangulata van,vagy milyen ember,szimpatikus vagy e eléggé,vagy rövidebb a nadrág rajtad ,mint amit elfogadhatónak tart stb.

Nincs egy olyan rendszer,vagy vezetés,irányvonal,mint egy seregben,vagy szervezetben,ami megszabna dolgokat.Na ez is egy része,ami az egészben a félelmetes.

2023. nov. 1. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!