Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hamasz túsznak lenni mégse...

Hamasz túsznak lenni mégse olyan rossz?

Figyelt kérdés

A 85 éves néni kézfogással köszön el a hamaszosoktól 🤝

[link]

2023. okt. 30. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Ez az egész egy magy magy színház! Aki beveszi az beteg
2023. okt. 30. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ melyik. Akiket lefejeznek, megerőszakolnak, élve elégetnek, fejbe lőnek, vagy csak eltörik minden csontját, annak annyira nem jó lenni. És azért arra is gondolni kell, hogy a vénlányokat nem kirándulni vitték le a föld alá a betonbunkerbe. Nem mellesleg a család másik fele meg lent maradt. Lehet én sem mernék sok rosszat mondani, ha tudnám, hogy valakim ott van még.
2023. okt. 30. 22:19
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Mindenki arról álmodik, hogy hamasz túsz legyen.

Mi már pakolunk és utazunk ki, hogy minket is túszul ejtsenek.

2023. okt. 30. 22:25
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
A kérdés élő bizonyítéka annak, hogy mi a baj a szélsőjobboldaliakkal.
2023. okt. 30. 22:36
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Te ezt most komolyan be is nyelted?

Hogyne lenne szuper túsznak lenni.A palesztínok már csak ilyenek.Kb 30 éve létezik a jelenség.Annyira jellemző,hogy még nevet is adtak neki.Ez a palywood.

Fontos ám a propaganda show!

A vénasszonyt,esetleg még párat elkülönítve tartják mindent megadnak nekik, a nénikének mosolyogva,közben a másik szobában a tökeidet csavargatják!!

Az öreglányt,esetleg néhányat célzottan és tervszerüen elengednek, bedobva a médiának,és neked,hogy beszámoljanak milyen csodálatos fogolynak lenni.A néző persze beveszi a csalit.És szegénykém még csak nem is hazudik,mert igazat mond,miközben a többieket lefejezik meg halálra kínozták.

2023. okt. 30. 22:43
 6/14 A kérdező kommentje:

#4 Nem vagyok széljobbos.

Kuruc info tudom. Szoktam hvg, és 444 cikkeket is olvasni.

Nekem úgy tűnik, hogy csak az első pár nap volt pokol. Utána hímes tojásként bántak a túszokkal.

2023. okt. 30. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
77%

Igen milyen jó fej ez a mámász mi?? Miután Shani Louknak kitörték mindkét térdét és könyökét, majd a testét felb**szták egy kocsira még le is köpte egy tizenéves kis palesztin.

Aztán egy nénivel jól bántak, hogy elő legyen adva a szegény elnyomott palesztinok milyen emberségesek kártya már minden elvan felejtve. Pont ezt a fajta agymosást akarták elérni amibe most te is beleestél. De aki gondolkozik, abban ilyen kérdés fel sem merül.

2023. okt. 30. 23:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Kivánom, hogy, ha ennyire jónak tartod, akkor legyen lehetőséged átélni az ő "vendégszeretetüket". Részemről, nem leszek Stockholm szindrómás.
2023. okt. 31. 08:01
 9/14 Alex Fly ***** válasza:
46%
Azért kívámcsi lennék arra is, mi tötrént volna a nénivel, ha nem fog kezet a szemétládákkal...
2023. okt. 31. 08:19
 10/14 anonim ***** válasza:
44%
9, a férje még ma is ott van, ez történt.
2023. okt. 31. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!