Hogyan változik Zelenszkij megítélése most, hogy
kiderült csinos kis vagyonért cserébe kihátrált az
orosz-ukrán békeszerződésből?
Figyelt kérdés
Zelenszkij azzal nyert választást, hogy véget vet a polgárháborúnak, ehelyett megtárgyalt békeszerződés után a tényleges háborút választotta az oroszokkal.
A tengerparti villáit nyilván nem letolt gatyás zongorázással muzsikálta össze...
Szerintem Zelenszkij nem választott semmiféle háborút, az oroszok rátámadtak a népére, ő meg azt teszi, amit a népe joggal elvár tőle. Igyekszik sikerre vezetni a népe hősies honvédő háborúját. A sikeres filmszínészek, producerek, politikusok szoktak annyit keresni, hogy villáik legyenek. Nem a pénze határozza meg az, hogy milyen ember egy politikus. A 2022-ben elkezdődött orosz invázió összes általad írt következményéért kizárólag Putyin, Lavrov, az orosz, illetve a luhanszki és a donyecki szakadár politikai vezetők a felelős. Véleményem szerint Zelenszkij a legkevésbé korrupt ukrán államfő az Ukrán Köztársaság eddig elnökei közül. Annyi a bűne, hogy liberális. Kétlem, hogy ez indokolhatja azt a totális háborút, amit az oroszok szeretnének Ukrajnában véghezvinni.
2023. okt. 30. 13:42
22/41 anonim válasza:
22-es jól összefoglalta a lényeget, és helyre tette azokat a rágalmakat, amit a kérdező (nyilván megafonos bérkommentelőként) írt róla.
2023. okt. 30. 13:44
23/41 anonim válasza:
"Az oroszok népirtást követnek el Ukrajnába"
Izrael is erre készül, csak ő a gázai övezetben. Mivel minden palesztin terrorista, akár csecsemő vagy 90 éves aggastyán. Izraelnek most legálisan szabad őket irtani.
2023. okt. 30. 13:45
24/41 anonim válasza:
24, a kérdés, ez volt,
Hogyan változik Zelenszkij megítélése most, hogy kiderült csinos kis vagyonért cserébe kihátrált az orosz-ukrán békeszerződésből?
és én erre válaszoltam. Nem Izrael szerepelt a kérdésben, nem Gáza szerepelt a kérdésben, de még a palesztin terorristákról sem volt szó a kérdésben. Tehát, a válasz, amit adtam, helytálló és tartalmilag helyes.
2023. okt. 30. 13:57
25/41 anonim válasza:
25, És senki nem mondta, hogy rosszul írtál le bármit is, vagy igen? Csak kiegészítettem, hogy míg az oroszé az illegális az izraelié az nem.
2023. okt. 30. 14:01
26/41 anonim válasza:
Hogy jön ide Izrael meg Gáza? Köze nincs a kérdéshez.
2023. okt. 30. 14:04
27/41 anonim válasza:
26, akkor viszont lehet, a kiegészitéssel van gond, mert az nem a kérdésre vonatkozik.
2023. okt. 30. 14:06
28/41 anonim válasza:
Határozott tényként állítod be a hazugságot.
(M1, sz@rdiner ? Vagy hol képzed magad ?)
2023. okt. 30. 14:08
29/41 anonim válasza:
22-es 24-es válaszoló mintha elírtad volna, hogy mely hozzászólásokra reagálsz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!