Annak a sok csinos/szép ukrán lánynak mi lett a sorsa az ukrán-orosz háború során? Nekik milyen jövőjük lesz majd?
SZIGORÚAN TÁRSADALOMPOLITIKAI KÉRDÉS, NEM SZEXIZMUS!
Nyilván nem kerülheti el az ember figyelmét (és ez nem hímsovinizmus), hogy Ukrajnában nagyon sok gyönyörű nő él/élt.
Nos, ők nem kötelezettek sorkatonai szolgálatra.
Viszont minden országban a csinosabb nők túlnyomórészt sikeresebbek és gazdagabbak vagy modellkedés által vagy egy jómódú férfivel együtt élve vagy pedig előnyös vonzerejüket (is) kamatoztatva egy piacképes diplomát szerezve.
Menekülteket nem szoktam látni a rugalmatlan munkaköröm miatt, nem is önkénteskedem és nem is láttam a médiában olyan felvételeket, ahol menekültként szemmel látható a számuk.
Szóval ezért vagyok kíváncsi, hogy velük ilyenkor mi van? Közülük is sokan szenvednek a bombák/éhínség árnyékában és elbánt velük a sors vagy ők már rég emigráltak nyugatra és kezükbe vettük a sorsukat amire a természet predesztinálta őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!