Európa migránsokkal történő elárasztása az európai politikusok ostobasága vagy a globális tőke törekvései miatt van?
Erről Orbán Viktort kellene megkérdezni:
-miért nem védi a határunkat, ha egyszer megigérte
-miért enged ki a börtönből elitélt embercsempészeket idejekorán
-miért hozat be tucatjával munkásokat szerte Ázsiából?
A politikusok és a tőkések is az elitet képviselik.
De nem kell konteókat gyártani, egyszerűen arról van szó, hogy túl nagy területi különbségek esetén értelemszerűen a rosszabb helyről az emberek a jobb helyekre igyekeznek.
A megoldás tehát értelemszerűen az, ha csökkentjük a területi különbségeket.
Inkább arról van szó,hogy az EU elég nagy része teljesen szélsőbal irányba tolódott.
Nem mernek védekezni a migráció ellen.
Pedig minden eszköz rendelkezésre áll.Aknák, haditengerészet...stb arra,hogy egy aranyhal ne legyen képes beúszni az európai partokhoz vagy egy pocok ne tudjon átszaladni a határon.
De, hát, ilyen hülye liberális politikusokkal sok mindent nem lehet kezdeni.Ezeket kellett volna ledobni Taigetoszról születésük után.
"A megoldás tehát értelemszerűen az, ha csökkentjük a területi különbségeket."
Mit értesz "területi különbségek" alatt??? Az egyes területeken létező életszínvonalbeli különbségeket? Mert akkor örülhetsz: ezek csökkentése már elkezdődött! A migránsokkal megszórt országok közbiztonsága masszívan csökkeni kezdett! Huj, de jó!!!
ma 18:58
Igen, természetesen az életszínvonalat értem. Amíg majd' 50-szeres a különbség mondjuk Svájc és Jemen között, addig természetes, hogy a jemenieknek mehetnékük van. Még a magyarok is kivándorolnak, pedig a különbség itt csak kétszeres.
"Igen, természetesen az életszínvonalat értem"
Akkor talán ezt kellett volna írni...
Látom neked sajátos szókészleted és sajátos számítási mércéd van! Mégis miben van 50-szeres vagy kétszeres különbség? Pontosítanál? Bocs, de az h az előbb szó szerint kitaláltam mire gondoltál, nem jelenti, hogy erre is rá tudok jönni!
ma 19:12
Vásárlóerőparitáson vett GDP-ben. Írhattam volna a HDI-t is, de ott kevésbé látványos a számbeli különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!