Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hamasz terroristákat hogy...

Hamasz terroristákat hogy lehet meggyőzni hogy ne legyen több háború?

Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 10:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
100%
20 csak az a baj hogy nép legalább 50 % hamasz parti minden második ember hamasz embere én szememben
2023. nov. 5. 08:45
 22/68 anonim ***** válasza:
75%
#20 Ezzel épp csak a céljukat nem érik el: hogy Palesztina szabad legyen, a zsidó telepesek eltakarodjanak, és a palesztinok ne legyenek másodrendű állampolgárok a saját hazájukban.
2023. nov. 5. 08:48
 23/68 anonim ***** válasza:
54%

#19 vagyok.

Sikeresen lepontoztatok, nem érdekel. Az viszont igen, hogy miért nem bűn 4000 gyerek meggyilkolása?

Lehet ezt is lepontozni!

2023. nov. 6. 11:07
 24/68 anonim ***** válasza:
44%
23 nem igazán értem hogy izraeliektől várják el hogy sajnálják a palesztin gyerekeket de palesztinek leszarják, legalább tudnak mutogatni médiában (én rosszul vagyok azoktól a videóktól ahol színészkednek halott gyerekekel) és azt se felejtsük el hogy ott szélsőséges keleti nézetek vannak civileknél is pl homokosokat megölni vagy halára kövezni saját lányt akit megerőszakoltak teljesen normális
2023. nov. 6. 11:21
 25/68 anonim ***** válasza:
44%

Van egy kis (illetve óriási) különbség aközött, hogy direkt civileket mész gyilkolni, mint a Hamasz, vagy az ellentámadásod járulékos veszteségei lesznek civilek is, mint Izrael esetén. Na meg aközött is, hogy legalább figyelmeztezed és esélyt adsz a civileknek, mint Izrael, vagy direkt a saját civiljeidet használod élő pajzsként, hogy minél többen haljanak meg, hogy utána mártírkodhass, mint a Hamasz.

2023. nov. 6. 11:22
 26/68 anonim ***** válasza:
69%

23#

Szolj a kedves rokonaiknak,hogy ne bújjanak be mögéjük.Nem a babakocsi mögül kell arcoskodni!

Legyenek kemény tökös szabadágharcosok és menjenek távol a gyereketöl!

2023. nov. 6. 11:23
 27/68 anonim ***** válasza:
91%
23 ha megnézed videókat akkor csak nők és gyerekek vannak utcákon a tűzvonalban férfiak elbújtak alagútakban és bunkerekben
2023. nov. 6. 11:26
 28/68 anonim ***** válasza:
26%
#25 Izrael az, aki szándékosan civileket gyilkol. Kórházat, mentőautót lőnek ki szándékosan. Nem csoda, hiszen a palesztinok kiirtása a céljuk.
2023. nov. 6. 11:28
 29/68 anonim ***** válasza:
30%

Kórház hamasz munka balesete volt még az ENSZ is megerősítette pedig ENSZ egy jó része arab mentőkocsikban még szélsőségeseket vittek ez Egyiptomi hírszerzésről tudták

Egyébként semmi értelme nincs ezeknek a kérdéseknek emberek 99% még azt se tudja hogy milyenek az izraeli és milyenek palesztin emberek vagy hogy egyáltalán hogy néznek ki

2023. nov. 6. 11:38
 30/68 anonim ***** válasza:
91%

"Nem csoda, hiszen a palesztinok kiirtása a céljuk."

Igen, nyilván, hisz ezért nő folyamatosan a palesztinek száma, hisz azt hívják népirtásnak amikor egyre többen lesznek, akiket épp irtanak. Ezért igyekeztek jó pár alkalommal békét kötni velük, mert így kell kiírtani valakit. Ezért figyelmeztették a civileket a támadás előtt, mert így kell kiírtani valakit. Te tényleg bármilyen hazugságot beveszel, csak hogy legyen miért gyűlölködnöd?

2023. nov. 6. 11:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!