Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyire veszélyes Nyugat-Euró...

Mennyire veszélyes Nyugat-Európa nagyvárosaiba utazni manapság?

Figyelt kérdés

Régen, ha terrorizmusra gondoltunk, akkor mindig az USA jutott eszünkbe. Az amcsik voltak nagyon a bögyükben ezeknek a kecske "pásztoroknak".

Sajnos már Európában is ez a helyzet. Szinte minden héten követnek el terrorcselekményt az iszlamista valláskárosultak.

2023. okt. 27. 00:23
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Kb annyira, mint eddig is.
2023. okt. 27. 00:37
 2/8 Dongaben ***** válasza:
61%

Most épp a "kecskeb..ók", ahogy írod.

korábban azért volt IRA, ETA, Vörös Brigádok, és hasonlók itt Európában.

Ha rosszkor vagy rossz helyen...

2023. okt. 27. 01:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írják, mint eddig. Én lövöldözéshez pl egyetlen egyszer voltam hallótávon belül nyolc év alatt. Szóval szerintem simán életben lehet maradni, minden azon múlik épp hol vagy.
2023. okt. 27. 03:49
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
A mostani szilvesztert Berlinben töltöttem -amikor a fél város állitólag égett és autókat robbantgattak mindenhol-, túléltem és az autóm is és még csak megsem haltam a végén, de a kintélő rokonok, naponta ingáznak a városban, mindenféle probléma nélkül, van, aki 2 hentente esti műszak után, éjjel 11kor megy haza tömegközlekedéssel. Soha semmilyen attrocitás nem érte az illetőt, aki ráadásúl hölgy.
2023. okt. 27. 06:33
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
1 hete jöttem vissza Angliából (Birmingham). Nem volt semmi probléma az ottlétem alatt.
2023. okt. 27. 06:43
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

Nagyobb a kockázat, mint mondjuk 2015 előtt, de még így sem kell ettől rettegned.

De mivel gyakorlatilag nem létező az európai határvédelem és számolatlanul jönnek a közel-keleti, muszlim migránsok, így egyre nagyobb lesz a kockázat.

2023. okt. 27. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
Költözz le az Alföldre egy tanyára. Ott nem lesznek kecske "pásztorok" csak disznó "pásztorok".
2023. okt. 27. 08:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Változó, nagy különbségek vannak a városok és azok kerületei közt is. Svájcban például bármelyik városban nagyon jó a közbiztonság, Koppenhágában sem láttam semmi különösebb problémát, de Párizs vagy London szerintem elég gáz helyek lett. Ott sem bántott senki, de azért nagyon sok a nem túl bizalomgerjesztő ember az utcán és ami megdöbbentő, hogy mennyire szemetes.
2023. okt. 27. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!