Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » "Isten csak azért teremtette...

"Isten csak azért teremtette a gójokat, hogy szolgálják a zsidókat"?

Figyelt kérdés

Izrael egyik legtekintélyesebb, a jelenlegi jeruzsálemi kormány politikáját is befolyásoló, meghatározó rabbija a televíziók kamerái előtt szombaton este kijelentette: A világ nem zsidó emberei csak azért jönnek a világra és élhetnek aránylag tisztes kort, hogy minél jobban kiszolgálhassák a zsidókat.

Ovádjá Joszéf rabbi, Izrael Állam volt országos szefárd főrabbija, a kormánykoalíciós Sász párt szellemi vezetője a palesztinai arab gójok, s köztük is leginkább Mahmúd Abbász elnök Isten általi kiirtását követelő néhány héttel ezelőtti nyilvános „jókívánsága” után szombaton este kezelésbe és szájára vette a világ összes nem zsidóját, akik említése után minden alkalommal gondosan odabiggyesztette a „jimmáh s'mám” (ימח שמם = töröltessék, pusztuljon ki a nevük!)zsidó vallásos formulát.

további részletek és videó itt: [link]

2010. okt. 19. 00:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

10:16 folytatom magamat:

itt meg egy kézlegyintéssel el van intézve, hogy ez csak egy hülye...

2010. okt. 19. 10:17
 12/19 anonim ***** válasza:
6%
akkor még is mit szeretnél 63-as? Öljük meg, csakmert hülye?
2010. okt. 19. 10:18
 13/19 anonim ***** válasza:
10:18 mivan? ha nem érted amit írok, az nem az én hibám
2010. okt. 19. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

jah persze én nem értem -.-

Számomra ez sokkal felháborítóbb: [link]

ezek sokkal hülyébbek és veszélyesebbek, mint ez a gyökér

2010. okt. 19. 10:26
 15/19 anonim ***** válasza:
10:26 ez most komoly??:D szerintem mi sosem fogunk közös nevezőre jutni, ez pár szóban kiderült, szerintem ebben az egybet egyetértünk, úgyhogy én inkább nem írok semmit sem neked sem erre a nagyszerű blogra/cikkre
2010. okt. 19. 10:35
 16/19 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, hogy az izraeli barátunk elismerte Hering József fordítását. Egy szóval sem írta, hogy Izrael egyik legtekintélyesebb rabbija nem azt mondta volna, amit a kuruc.info írt.

Az, hogy vannak olyan zsidók, akik normálisan gondolkodnak pedig eddig is tudtuk. Az, hogy volt 10 zsidó, aki nemtetszését fejezte ki egy ilyen gusztustalan, rasszista kijelentés kapcsán nagyon pozitív. Már majdnem meg is szerettem az izraelieket.

Azokat a hozzászólásokat is lefordítanád, amit a vörösiszap katasztrófa kapcsán írtak a magyarokról?

2010. okt. 19. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Ezt a sok kamu embert!!!

Itt rázzák a nyálukat a Turbómagyarok, mert tudják használni a google fordítót, aztán hazudnak hatalmasakat..

Már kezdem azt hinni néha, hogy nem is a gyakorikérdéseket olvasom, hanem a London times-t vagy a Washington Post - ot...

Izraeli tag ezen az oldalon Ha-Ha-Ha LOL ...

Inkább kérdezzetek az amstaffokról meg hogy mi az a pötty a péniszeteken, ja mega Norbi is legyen állandóana főoldalon, és Rubint Réka is...

2010. okt. 21. 11:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy turbomagyar? Hering József a google fordítót használja? Magadnál vagy?
2010. okt. 21. 11:50
 19/19 anonim ***** válasza:
A bosszú népe, úgy tenne jégre, hogy ne is vedd észre, hogy elpusztít...
2010. okt. 21. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!