Az USA-nak valami fétise az, hogy állandóan háborúkban kell részt venniük közvetlenül, vagy közvetett módon?
ma 15:54
Szegény irakiak, afgánok, szírek, ukránok, ... egy kezeden nem tudod megszámolni, hogy az elmúlt 50 évben hány helyre vonultak be az amcsik, rendet tenni és többnyire csak a saját anyagi, biztonságpolitikai érdekük miatt, nem azért hogy a helyieket segítsék.
56-ban a magyarokra is magasról tettek, vagy szerinted akkor mi miért nem kaptunk fegyvert, mint most az ukránok? Hirtelen jobb emberek lettek az amcsik vagy most épp nagyobb a haszon, mint a kockázat, hogy Oroszország már meggyengült és simán le lehet rabolni Ukrajnát ami régen még az ő érdekszférájukba tartozott?
16:49
Ha buktok 26’.-ban Moszkvába mentek majd? Bayer haverod után gondolom te is kérted hogy tiltsanak ki az USAból, ugye?
Hékás. Milyen krumpliért dolgoztam én meg? Nem vagyok fideszes.
A ruszkikat se szeretem. Attól mert kritizálom az USA-t, még nem fogok a másik oldalhoz csatlakozni.
Egyszerűen nem értem mit látnak egyesek az USA-ban... ekkora egy militarista vérengzős "nemzetet" még nem látott a világ. Csak a pénz érdekli őket, az ember élet nem számít. Ügyesen elhitették a világgal, hogy ők a jófiúk.
Jöttök itt 56-al. Pont ők ígérgették, hogy mennyit fognak segíteni, csak robbantsuk ki a balhét. Aztán jól faképnél hagytak minket.
Ez csak biznisz, Nyugat-Európa a volt/jellenlegi gyarmataikat rabolta le, így teremtette meg a jólétett, az USA pedig így csinál pénzt.
Vagy tényleg, van, aki komolyan azt hiszi, hogy ők jobbak bármiben is és ezért élnek jólétben?! :D
Ez van, nincs itt semmi látnivaló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!