Miért van az, hogy a jobbosok állandóan hisztiznek a nyugati filmek miatt politikai okokból kifolyólag?
Ez ott durva, amikor a gyerekeket akarják mérgezni vele. Vagyis Disney-filmekben megy az LMBTQ-propaganda.
Nem is néznek az én gyerekeim Disney-t, de amelyik szülő nem elég óvatos, annak a gyerekét megetethetik ilyennel.
A keleti filmeket hagyjuk, nincs közel se meg az a szint amit a nagy menő filmekben láthatsz, viszont sajnos egyre több olyan dolgot ékelnek közé, amire egy "régivágású" emberke egyáltalán nem vágyik, nem kíváncsi rá, neki teljesen elrontja annak a filmnek a hangulatát feelingjét. Szval ha pl, az lmbt.. nem férkőzne tolakodna be, anélkül is meglenne a kellő minőség és nem kellene eltekergetni. Meg kell érteni hogy nem vagyunk egyformák, senki se egyforma! Senki nem szereti ha a másiknak a "kellemetlen részét" ráerőltetik, mert ez megy az agymosás. Az én időmben régen az ilyen filmek /amibe van az lmbtqstb/ egy külön filmkategóriának számított mondhatom, és aki nem volt kíváncsi rá az nem ment be a moziba és nem ült le megnézni, de most egyre jobban egybe mossák. Csak sajnos ez már a filmiparnak egy kellemetlen megfelelési késztetés, bele kell tenniük mert ha nem akkor rámondják hogy kirekesztő meg rasszista stb.
A mai korosztály az már erősen más, őrájuk sajnos erősen hat a rendszer, de nem tudom mi lesz a vége.
G-cire idegesítő amúgy a retardjobberek állandó hisztizése.
De nem csak a filmek miatt, hanem úgy egyáltalán, bármi más miatt is folyton csak picsognak.
Hisztiznek a csúnya fészbuk, csúnya yutub miatt is.
Nem tetszik a fészbuk? Nem muszáj ott b-szni el az időtöket.
Nem tetszik a yutub? Nem muszáj nézni.
Nem tetszik a netflix? Azt se muszáj nézni, f-szfejek.
Sőt, lehet helyette csinálni turulbook-ot, turultube-ot, turulflix-et, oszt' lehet nézni azt, hajrá.
"Annyi butaságot írtál össze, hogy arra reagálni se nagyon érdemes."
Pedig akár le is írhatnád, hogy mi a butaság.
"De azért azt megjegyezném, hogy aki a Facebookon nincs fenn, az gyakorlatilag a fél világból ki van csukva"
Én nem vagyok fenn facebook-on.
Se instragramon.
Se semmi ilyen hülyeségen.
És egyáltalán nem érzem, hogy bármiből is ki lennék zárva.
Ha nem lennétek ilyen posztolás-kényszeres virtuális figyelemkuva nyomoroncok, akkor ti sem éreznétek úgy, hogy bármiből is ki vagytok zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!